- 21 Ocak 2020
- 28
- 4
- 1
- 33
- Konu Sahibi meraklitavsan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim şimdi ekledimGörsel yok canım
Pozitif canım adetin geçtimiİş durumlarımdan dolayı kan vermeye gidemedim. Dün akşam yaptığım test ve bu sabah yaptığım testi görsele koyuyorum sizce hamilelik var mıdır ?
Şimdi şöyle söyliyim orası çok karışık ben anlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim 28 günde bir adet oluyorum ve 5 gün geliyor hep düzenlidir. 1 ocakta adet oldum 5 gün sürdü normalde 29 ocakta adet olmam gerekiyordu 31 ocakta oldum 2.5 gün sürdü şuan ne zaman adet olmam gerekiyor ? Bu tarihlere göre ?Pozitif canım adetin geçtimi
O zaman 2 buçuk günü 3 diye hesapladım 1 martta olmanız gerekiyo 5 gün kala test yapmışsınız testiniz net yinede kan testi verinŞimdi şöyle söyliyim orası çok karışık ben anlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim 28 günde bir adet oluyorum ve 5 gün geliyor hep düzenlidir. 1 ocakta adet oldum 5 gün sürdü normalde 29 ocakta adet olmam gerekiyordu 31 ocakta oldum 2.5 gün sürdü şuan ne zaman adet olmam gerekiyor ? Bu tarihlere göre ?
Pardon pardon adet tarihide sayılıyo onu saymayı unuttum onu sayınca yarın adet gününüz olmalıO zaman 2 buçuk günü 3 diye hesapladım 1 martta olmanız gerekiyo 5 gün kala test yapmışsınız testiniz net yinede kan testi verin
Aaay umarım olmam adet kan da vermeye gidemedim malesef merak içindeyimPardon pardon adet tarihide sayılıyo onu saymayı unuttum onu sayınca yarın adet gününüz olmalı![]()
En kısa zamanda kan verin emin olmak için hayırlı olsunAaay umarım olmam adet kan da vermeye gidemedim malesef merak içindeyim
Var gibi duruyor ama kan vermezseniz asla kesin denilemezİş durumlarımdan dolayı kan vermeye gidemedim. Dün akşam yaptığım test ve bu sabah yaptığım testi görsele koyuyorum sizce hamilelik var mıdır ?
Benim testimde bu şekilde cıktı.sizin sonucunuz ne cıkti cevaplarsaniz cok sevinirimİş durumlarımdan dolayı kan vermeye gidemedim. Dün akşam yaptığım test ve bu sabah yaptığım testi görsele koyuyorum sizce hamilelik var mıdır ?
Siz yazalı 10 gün olmuş lütfen cevapBenim testimde bu şekilde cıktı.sizin sonucunuz ne cıkti cevaplarsaniz cok sevinirim