Sizce hamilelik varmı

KaRTAnESiii1021

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
9
2
1
23
Selam hanımlar bir konuda sizden fikir almak istiyorum bata 5 gün var regl ağrısı gibi ağrı yaşadım günlerdir dün kaset testlerden yaptım pozitif bugünde kan verdim yarın öğleden sonra çıkar dediler sizin beta sonucunuz kaç çıkmıştı hamilelik var mı bu kadar erken çıkması beni şaşırttı

muhtemelen erken yumurtlama olmuş regline daha varken çizgilerin bu kadar net çıkması onu gösteriyor, hayırlı olsun :)

İşte ben böyle örnekleri göre göre testleri regle 9 gün kalaya kadar çektim. "Kesin hamileyim, kesin erken çıkacak" diye diye testlerden test beğendim. Sonra ne mi oldu? Tüp bebek

Bunların sizinle bir alakası yok tabii. Epey belirgin çıkmış. Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin

İnşallah ilk hamileliğim olucak bu o yüzden bilgisizim biraz hamileyim diye ümitlenip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
benimde ilk hamileliğim, zaman geçtikce öğreniyorsun alışıyorsun, tek kötü yanı cok erken öğrendiğimizde bekleme süresi çok uzun oluyor zaman geçmiyor :)

Teşekkür inşallah

benimde ilk hamileliğim, zaman geçtikce öğreniyorsun alışıyorsun, tek kötü yanı cok erken öğrendiğimizde bekleme süresi çok uzun oluyor zaman geçmiyor :)
İnşallah bende hamileyimdirr sağlıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…