- 23 Ocak 2024
- 39
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi edasinanhira
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ikinci çizgiyi göremedimBana çizgi Çar gibi mi geliyor yoksa var mı hiç birşey anlamadım yardımcı olur musunuz
Ben gördüm ama gününüz geçti miBana çizgi Çar gibi mi geliyor yoksa var mı hiç birşey anlamadım yardımcı olur musunuz
Dikkatli bakınca gördüm sanki adet tarihiniz gecti miBana çizgi Çar gibi mi geliyor yoksa var mı hiç birşey anlamadım yardımcı olur musunuz
Şimdi şöyle oldu adetim normalde 4 gün sürüyor ilk 2 gün ped çok değiştiriyorum ama bu ay iki gün oldu ve pedi doldurmadı sol kasıgımda ağrı var ve arada bacağıma vuruyor ve sürekli uykum var yorgun gibi hissediyorum hep kendimiBen gördüm ama gününüz geçti mi
Yorum yaptım çok karışık şeyler oldu bu ay bende ya bende anlamadım kiSilik golge gibi bir çizgi gördüm ben.Regliniz geçti mi?
Hmm o zaman yarın sabah ilk ıdrar ile bir test tekrarla canımŞimdi şöyle oldu adetim normalde 4 gün sürüyor ilk 2 gün ped çok değiştiriyorum ama bu ay iki gün oldu ve pedi doldurmadı sol kasıgımda ağrı var ve arada bacağıma vuruyor ve sürekli uykum var yorgun gibi hissediyorum hep kendimi
Hiç böle olan olmadı mıHmm o zaman yarın sabah ilk ıdrar ile bir test tekrarla canım
Oldu olmadı arası canım ya notlar dört gün sürüyor du bu ay iki gün sürdü ve pedi doldurmadıSilik golge gibi bir çizgi gördüm ben.Regliniz geçti mi?
EvetBu erken gebelik testi mi
Merhaba kuruma çizgisi gibi duruyor inşallah değildir hamilesinizdirBana çizgi Çar gibi mi geliyor yoksa var mı hiç birşey anlamadım yardımcı olur musunuz