Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Son regl tarihim 8 eylül ve henüz regl olmadim 6 ekimde doktora gittiğimde çatlamak üzere olan yumurtsligin var demişti 15 ekim oldu hala olnadim 4 gün önce test yaptirdim acilde 1,72 cikti gebelik yok denildi
Son regl tarihim 8 eylül ve henüz regl olmadim 6 ekimde doktora gittiğimde çatlamak üzere olan yumurtsligin var demişti 15 ekim oldu hala olnadim 4 gün önce test yaptirdim acilde 1,72 cikti gebelik yok denildi
evet yokta
8eylul adet tarihin ama 6ekimde yumurta çatlıo?
bnmsat10 eylul regli tarihm bat 8ekimdi
bunda bi gariplik yokmu cnm? kaç günde bir regli oluosın?
düzensiz ozmn geçsede bukdr geç yumurta oluşması bi ihtimal olan bişi .
genelde adetten sonra 14günle 17gün arasında olur bundan daha erkende olabilir adetliykende olabilir ama adet olmadan yumurtlama allah allah ama tam sıfırda değil değerin bekle bakalom artacakmı
Bana da saçma geldi çok kafam karisti ve bi ihtimal vaat ama zor 6 sinde doktora gittim ya ertesi gün esinme birlikte olduk bunun tutma ihtimali olabilirmi
Bana da saçma geldi çok kafam karisti ve bi ihtimal vaat ama zor 6 sinde doktora gittim ya ertesi gün esinme birlikte olduk bunun tutma ihtimali olabilirmi