Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün önce pembe bi akıntı geldi daha adetime 5 gün varCanim ikinci yapdigin test bozuk buyuk ihtimalle ama ilk yaptigin pozitif duruyor hemde pes pese yapma bikac gun arayla yap testi ama idrar deyilde en iyisi kan ver bence var
İlk kırmızılık çıktı sonra hayalet çizgiye döndü ikincisi böyle oldu anlamadım bende sancım var ve pembe akıntı geldiİlk teste göre hamilesiniz eğer ilk 5 dakikada çıktıysaAma diğeri yatay
Bence o geçersiz veya hayaller test
![]()
Sen kan ver ben ilk testini pozitif goruyorum3 gün önce pembe bi akıntı geldi daha adetime 5 gün var
İlk test ile benimkisi birebir aynı ve gebeligimi bu testler öğrenmiştim :) 2. Bozuk çıkmış genellikle idrarı 3 damladan fazla damlattigimizda böyle yatay çıkar.
Hemen mi belirtti sizde ikinci çizgi çünkü bende kırmızılık oldu bozuk gibi bi süre bekledim böyle döndü hayalet çizgiyeİlk test ile benimkisi birebir aynı ve gebeligimi bu testler öğrenmiştim :) 2. Bozuk çıkmış genellikle idrarı 3 damladan fazla damlattigimizda böyle yatay çıkar.
Evet hemen belirmişti bendeHemen mi belirtti sizde ikinci çizgi çünkü bende kırmızılık oldu bozuk gibi bi süre bekledim böyle döndü hayalet çizgiye
Bende sonradan böyle oldu ama geçen gün pembe akıntı geldi ve kasıgıma sancı giriyor midem bulanıyor halsizim böyle bi belirtiler de varEvet hemen belirmişti bende
Bunlar olabilecek belirtiler kesinlikle. Kadın vücudunu tanıyor malum sizde izleyinBende sonradan böyle oldu ama geçen gün pembe akıntı geldi ve kasıgıma sancı giriyor midem bulanıyor halsizim böyle bi belirtiler de var
Kan verdinizMiBende sonradan böyle oldu ama geçen gün pembe akıntı geldi ve kasıgıma sancı giriyor midem bulanıyor halsizim böyle bi belirtiler de var