- 4 Şubat 2020
- 22
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi AYDINLI 09
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır daha 6 gün var ama kan vermelimiyim sizce 2.5 yıldır deniyoruz kist ameliyatı oldum 2 ay öncevar gibi duruyor hayırlı olsun
adetin geçtimi
Inşallah yaVar gibi tatlım :)
Hayır ayın 9 gibi daha sizinBenim de bugün aynen böyle çıktı
Var mı yok mu anlamadım
sizin adet gününüz geldi mi?
Mide bulantısı vardı ondan yaptım bir de kasık agrım oluyor sızlıyorHayır ayın 9 gibi daha sizin
Hayır daha 6 gün var ama kan vermelimiyim sizce 2.5 yıldır deniyoruz kist ameliyatı oldum 2 ay önce
Erken gebelik testi yaptım onda çıkmadıyarın sabah ilk idrarla tekrarla kesin olsun
İlk 15 dk sonra çıkan sonuçlar geçersizmiş.. Siz akşam yapıp sabah görmüşsünüz ve çigi çok çok silik kurula çizgisi olabilir.. adet gününüzü bekleyip yenileyin testi.. Sonradan hayal kırıklığına uğramayın ve stres yapmayınAkşam yapmıştım fazla beklemedim ve sabah kalktım böyleydi olabilir mi klomen kullanmıştım kendisi çatladı yumurtamın iğne kullanmadan
Beceremedim galibaErken gebelik testi yaptım onda çıkmadı
Pekiİlk 15 dk sonra çıkan sonuçlar geçersizmiş.. Siz akşam yapıp sabah görmüşsünüz ve çigi çok çok silik kurula çizgisi olabilir.. adet gününüzü bekleyip yenileyin testi.. Sonradan hayal kırıklığına uğramayın ve stres yapmayın
Sizin var gibi duruyor hayırlı olsun inşaALLAH.. biranönce gidip kan tahlili yaptırınBenim de bugün aynen böyle çıktı
Var mı yok mu anlamadım
sizin adet gününüz geldi mi?
Benim de 9u desemMide bulantısı vardı ondan yaptım bir de kasık agrım oluyor sızlıyor
Inşallah nasip olur ikimizeBenim de 9u desem
Nasipse ikimizde hamile olsak inşallah![]()
Üzmeyin kendinizi daha 2 ay önce ameliyat olmuşsunuz.. gününüz gelince adet olmazsanız tekrar test yapın kesin olması için ve gerçekten sakın stres yapmayın.. Ben acaba hamilemiyimdir demeyi bırakıp hayatıma baktığımda hamile kaldm stres etkliyorBeceremedim galiba![]()
Böyle çıkınca umutlandım biraz da klomen kullandım bilemiyorum adeti bekliycemÜzmeyin kendinizi daha 2 ay önce ameliyat olmuşsunuz.. gününüz gelince adet olmazsanız tekrar test yapın kesin olması için ve gerçekten sakın stres yapmayın.. Ben acaba hamilemiyimdir demeyi bırakıp hayatıma baktığımda hamile kaldm stres etkliyor![]()
Ben de klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iğnenin 12. Günü testim bu etkisi olabilir diye ümitlenmiyorumBöyle çıkınca umutlandım biraz da klomen kullandım bilemiyorum adeti bekliycem