- 4 Şubat 2020
- 22
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi AYDINLI 09
Benim Catlatma iğnesine gerek kalmadı kendisi çatladıBen de klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iğnenin 12. Günü testim bu etkisi olabilir diye ümitlenmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim Catlatma iğnesine gerek kalmadı kendisi çatladıBen de klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iğnenin 12. Günü testim bu etkisi olabilir diye ümitlenmiyorum
Canım testi yaptıktan 5 dk icinde cıkmalı. Sen sabah baktım böyle diyorsun inşallah inşallah vardır ama bn cok yasadım o yanılgıyı Allah korusun bi tekrar et testi bakalımMide bulantısı vardı ondan yaptım bir de kasık agrım oluyor sızlıyor
Öyle yapayımCanım testi yaptıktan 5 dk icinde cıkmalı. Sen sabah baktım böyle diyorsun inşallah inşallah vardır ama bn cok yasadım o yanılgıyı Allah korusun bi tekrar et testi bakalım
Peki yarın sabah yapcamCanım var gibi duruyor ama testi tekrarla
Sizin var gibi duruyorBenim de 9u desem![]()
Nasipse ikimizde hamile olsak inşallah![]()
Hadi hayırlısıPeki yarın sabah yapcam
Doğru söylüyorsun ben adeti beklesem daha ıyi sankiBenim de adet gecikmem var ama testte silik çizgi çıktı da bazen testler yanıltıyor kızlar en garanti kan vermek
Doktorunuz 14.gun gelin kan verin demiştir inşallah bebeğiniz sizinledirDoğru söylüyorsun ben adeti beklesem daha ıyi sanki
Sağ olun benim çatlatma iğnesinin 12. Günü ya etkisidir belki keşke olsa amaSizin var gibi duruyor ☺
Etkisi olabilir ama geçmiş de olabilir Rabbim gönlünuzdekini versinSağ olun benim çatlatma iğnesinin 12. Günü ya etkisidir belki keşke olsa ama
14. Gün kan veririm sanırım yarın da erken gebelik yapıcam yine
Amin canım senin de gönlündekini versin RabbimEtkisi olabilir ama geçmiş de olabilir Rabbim gönlünuzdekini versin
Adet oldum kızlar malesef daha 2 gün vardı erkenoldumGöremedim ben![]()