- 6 Aralık 2024
- 32
- 9
- 1
- 33
- Konu Sahibi realisteker
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben 2 testte çizgi görüyorum kan ver bence yarın adet olmazsanTest sonucu bu kızlar normalde yarın afet günüm
Pozitif duruyor, hayırı olsunTest sonucu bu kızlar normalde yarın afet günüm
Geç döllenme olabilir o yüzden beta değeriniz düşük olabilir o da teste daha silik gösterir kendini. Kan verin ve iki günde bir takip sağlayınBazılarının çok belirgin oluyor bi problem olabilir mi sizce silik olmasında
Çok teşekkür ederim daha önce kimyasal ve 2 düşük var çok korkuyorumGeç döllenme olabilir o yüzden beta değeriniz düşük olabilir o da teste daha silik gösterir kendini. Kan verin ve iki günde bir takip sağlayın
Fotoğrafta net çıkmamış bence adet gününüzde tekrarlayınKızlar bende bugün yaptım 5 gün var regl olmama ama sanki 2 çizgi çok hafif sanki flaşla bakınca belirgin gibi erken olduğu için mi çıkmadı dersiniz
Benimki bir kürtaj ve kimyasal var zor bir süreç allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim daha önce kimyasal ve 2 düşük var çok korkuyorum
Fotoğrafta net çıkmamış bence adet gününüzdeKızlar bende bugün yaptım 5 gün var regl olmama ama sanki 2 çizgi çok hafif sanki flaşla bakınca belirgin gibi erken olduğu için mi çıkmadı dersiniz
Amin inşallah . Akşam yine yaptım emin olamadımBenimki bir kürtaj ve kimyasal var zor bir süreç allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Fotoğrafta net çıkmamış bence adet gününüzde
Amin inşallah . Akşam yine yaptım emin olamadım