sizce hamilemiyim degerim nasıl?

ozge0666

bal kızlarım büyüyor.
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
847
5
96
Diğer
arkadaslar transferımın 9 gunu bugun ve degerım 26.83 iyimi pazartesi tekrar yaptıracam sızce nasıl bu degera.s.

canımcım tebrikleeeeer:teytey: benim geçen sefer 12.gün değerim 26 çıkmıştı ama 2 gün sonraki değerim 10 a düştü ve kaybettim. ama senin 9. gün değeri olarak çooook iyi. :dance:inşallah bundan sonrada katlayarak devam eder. :sm_cool:

canım herkese soruyorum, sana da sorayım. belirtiler var mıydı, kaçıncı gün başladı? bugün benim transferimin 4. günü de... sabırsızlanmaya başladım...:uhm:

Tebrıkler rabbım saĞlıkla ve ahyırlısı ıle kucaĞına alacaĞın evalt hamıellıĞı ansıp etsın ınŞallah rabbıme emanet olun....

ablaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederim cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim,,,,,,,,,,,,,,,, esim bile duygulandiiiiii............ ALLAHIM NE GÜZEL BI HABER BAK SANA NE DEDIMMMMM

cok tsk ederım arkadaslar rabbim isteyen herkese versin hepimiizn basına saglıkla mutlulukla

canım inş ..............bence değerın artacak...........çok guzel...............inş heyecanla beklıyorum

başlangıç için 9 günlük değer için tebrikleeeerrrrrrrrr
inşallah katlanarak gider, sonra da sağlıkla kucağına alırısn..

canım çoook tebrik ederim.allah tamamına erdirsin inşallah.YA CANIM SENDEN BıŞEY YAPMANI ıSTıCEM.BUGÜN DEĞERıN 26 YA ıDRAR TESTı YAPARMISIN HATIRIM ıÇıN.BAKALIM ONDA ÇIKICAKMI.HEMDE BU DENEYSEL ÇALIŞMAMIZ ıLE KK.NE KATKIMIZ OLURşutarafagitti

canım herkezin bir olmaz birinin tek tutar birinin 3 tane ona göre idrarda çıkmayabilir zaten sen yarın teste gidecekmişin dananın kuyrugu kopoacak

bir de her idrar testi de aynı değil. daha kaliteli ve hassas olanlar var bir de ucuz ve o kadar iyi ölçmeynler var. testten teste de değişiyor

canım allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.... değerin ii gözüküyo inşallah katlar....

Back
X