sizce hamilemiyim lütfen cvp yazın..!!

masalz

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
227
5
16
35
Karabük
mrb arkdşlar ben 5 ay önce evlendim hiç korunmadık bebeğimiz olsun istiyoruz 12 ağustosta adet oldum daha sonra 1 eylülde oldum şimdiye kadar olmama gerekiyodu ama hiç bi adet belirtisi görmüyorum idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı ben yine de çok ümitliyim çok akıntım oluyo sabahları mide bulantım oluyo ama kuscak kadar değil..sizce napmalıyım..?:ssz::50::43::43:

mrb arkdşlar ben 5 ay önce evlendim hiç korunmadık bebeğimiz olsun istiyoruz 12 ağustosta adet oldum daha sonra 1 eylülde oldum şimdiye kadar olmama gerekiyodu ama hiç bi adet belirtisi görmüyorum idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı ben yine de çok ümitliyim çok akıntım oluyo sabahları mide bulantım oluyo ama kuscak kadar değil..sizce napmalıyım..?:ssz::50::43::43:

canım bence hemen bır jinekoloğa gorunmelısın once kanda gebelik testı yaptırıp sonrada gebe degılsen araştırmalısın cunku 1 eylülde olmam gerek dıyordun bugun ayın 29 u bu az bı zaman degıl cunku ayrıca sunuda unutma bazı ınsanların gebelıklerı ıdrarda cıkmazz bebegın buyuk olsa bıle bırde bu mıde bulantın bence pskolojık cunku gebelıkte mıde bulantısı altı ıla 13 hafta arası olur genelde bı an once kan testı yaptır derım ben bu saate kadar nasıl durdun hayret ben olsam sımdıye yuz defa kan testı yaptırmıştım meraktann:18::18:

adetlerin düzensiz bence..mutlaka dr a görün belki hamilesindir dr kontrolune başlarsın...

ölüyorum zaten meraktan ama eşimin sigortası yeni yapıldığı için 30 günden önce yararlanamıyorum o yüzden gidemedim daha doktora ama kendi imkanlarımla idrar testi yaptım çıkmadı adet düzenszliğim olduğunu sanmıyrm

Canim cok streslisn cabucak bebek sahibi olmak istiosan stresten uzak dur yaradanina sigin hayrlisini iste belirtilern pskolojk olablr genede bir doktora gozuk baska bi hastalk olablrr

cnmm sen yanlş anladın galiba beni ben 12 ağustosta adet oldm eylülün 1 inde de adet gördüm adet aralığım 21 gün ben şu an adet olmadım diorum yani 22 sinde olmam gerekiyodu olmadım adet belirtisi de görmedim stres yapmıyorum bi an önce olsun die ama tabikide eşimde bende çok istiyoruz olmasını ben zaten sürekli allaha yalvarıyorum dualar ediorum dün akşam idrar testi yaptım çıkmadı eşimin hemen morali bozuldu ama benm hala umudum var

cnmm sen yanlş anladın galiba beni ben 12 ağustosta adet oldm eylülün 1 inde de adet gördüm adet aralığım 21 gün ben şu an adet olmadım diorum yani 22 sinde olmam gerekiyodu olmadım adet belirtisi de görmedim stres yapmıyorum bi an önce olsun die ama tabikide eşimde bende çok istiyoruz olmasını ben zaten sürekli allaha yalvarıyorum dualar ediorum dün akşam idrar testi yaptım çıkmadı eşimin hemen morali bozuldu ama benm hala umudum var

tatlm benim belirtn falan varmı ? dicem ama idrarda cıkmadıgına göre henüz cok erken ama gecikme olduysa muhtemelen henüz rahime gecmemişde olablr biraz bekle istersen bnm bugun regl olmam lazm agrım var ama sabahtan beri bekliorm Allah hepimizn yardımcısı olsun

benm ağrım fln yok adet olsam bi gün öncesinden yada adet olcağım gün çok ağrım olur yada adet olmama yakın yüzümde mutlaka beni rahatsız edecek bi sivilce çıkar ama şu an yok sence napmalıyım eşim yarın acilde kan testi yaptıralım dio

benm ağrım fln yok adet olsam bi gün öncesinden yada adet olcağım gün çok ağrım olur yada adet olmama yakın yüzümde mutlaka beni rahatsız edecek bi sivilce çıkar ama şu an yok sence napmalıyım eşim yarın acilde kan testi yaptıralım dio

Acilde gebelige bakmazlar cnm bnce bi saglk ocagina falan gitt aile hekimin yokmuu

sizce yarın acile gidip kan testi istesem yaparlarmı anlaşılırmı acilde

canım acıle gıdıp kanda gebelik tahlılı yaptırmak ıstıyorum dersen yaparlar ben ıkı cocugumdada ole yaptırdım acılde kan tahlılı yaptılar bı arkadaş yapmazlar demış ama ben oyle yaptırdımm ınşallah gebesındır allah dualarını kabul eder hadı bakalım tahlıl yaptırınca bızede sonucunu yazz

yapma ya ben bakarlar diye düşünüyodum ama var sağlık ocağına gidebilirm ama orda kan hemen çıkmaz heralde yani sonuçlar

gider bi şansımı denerim acilde olmazsa sağlık ocağına giderim inş. hayırlı sonuçlar alırım paylaşırım tbiki

canım sana tavsiyem insallah vardır gec dollenme oldugu için gözukmeyebiliyo idrarda kan tahlılı yaptır kesin sonuc orda tatlım

inş. öyledir ya çok istiyorum çünkü eşimde bende eşime sevinçli bi haber vermek istiyorum özellikle bu haberi duyunca dolu bile olsa paketimi atcam sigara içmiycem dediği için bu haberi ona vermeyi çok istiyorum

inş. öyledir ya çok istiyorum çünkü eşimde bende eşime sevinçli bi haber vermek istiyorum özellikle bu haberi duyunca dolu bile olsa paketimi atcam sigara içmiycem dediği için bu haberi ona vermeyi çok istiyorum

insallah canım verirsin guzel haberini bende beklerim
:40:

12 ağustosta adet oldum bitti 1 eylülde adet oldum bitti 21 günde adet oluyorum ya sence günüm geçmiş oluyomu cnmm

Back
X