- 22 Ocak 2011
- 808
- 23
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendimi çok kötü hissediyorum ya 11 gün geçince baya ümitlenmiştim çünkü bnm hiç adetim gecikmezdi ilk defa böyle oldum onun için çok heveslenmiştik eşim bile sürekli soruyodu çok istediğinden sabah gözünü açar açmaz oldnmu die soruyodu o da bende çok istiyoruz neden böyle oldu anlayamadım yaaa![]()
![]()
:2::2::2::2:
![]()
unutmak mümkün olmuyoki sürekli ona odaklandk çünkü ben rahatlasam eşim o kadr çok istiyoki baba olmayı ona o haberi veremediğim için çok üzülüyorum olmaması için hiç bi sebep yok o kadr çok dikkat ediyorzki neden böyle oldu anlayamadm bana kalsa erken istemiyorm die düşünüyodum aslnda ama eşim isteyince bende istemeye başladım hem ailemle görüşmüyorm annem beni istemiyo belki bi bebeğim olursa kafam dağılır yanlzlğm gider die düşünüyodum neden bu kadar geciktide adet oldm çok ağrım var ve bulantımmm..:2::2:
cnm peki sen doktra gttm tdvyle oldu demşsn şu sorunun var dedmi sana dktr ?
ama bu kistten kiste değişiyo dmi cnm yani her kist aynı olmuyo bende bekarken vardı ilaç tedavisiyle kayboldu adet düzensilklerim oluyodu ama hep erken oluyodum 15 günde bi adet görüyodm yani ayda 2 kez ilaç kullandıktan snra kayboldu düzeldi ama