sizce hamilemiyim lütfen cvp yazın..!!

kan tahlilinde çıkmadıysa hamile değilsindir. bu kadar çok sıkıntı yapma. olacağı varsa da olmaz. biraz rahatla daha yeni evlisin. yumurtlama günlerini takip et.

11 günüm gecikti bugn adet oldum çok felaket ağrım var ve midem bulantım neden böyle oldu anlayamadımm ya :( :(

kendimi çok kötü hissediyorum ya 11 gün geçince baya ümitlenmiştim çünkü bnm hiç adetim gecikmezdi ilk defa böyle oldum onun için çok heveslenmiştik eşim bile sürekli soruyodu çok istediğinden sabah gözünü açar açmaz oldnmu die soruyodu o da bende çok istiyoruz neden böyle oldu anlayamadım yaaa :( :( :(:2::2::2::2::43::43::43:

kendimi çok kötü hissediyorum ya 11 gün geçince baya ümitlenmiştim çünkü bnm hiç adetim gecikmezdi ilk defa böyle oldum onun için çok heveslenmiştik eşim bile sürekli soruyodu çok istediğinden sabah gözünü açar açmaz oldnmu die soruyodu o da bende çok istiyoruz neden böyle oldu anlayamadım yaaa :( :( :(:2::2::2::2::43::43::43:

sıkma canını canım ya inşallah onumuzdekı aya olur daha gencsın yenı evlısın sağlıklı bır bebegın olacaktır elbet ama bıraz sabır lazım hem bu kadar kafan da cok dusunursende olmaz bebegın bıraz unutmaya çalış bence

unutmak mümkün olmuyoki sürekli ona odaklandk çünkü ben rahatlasam eşim o kadr çok istiyoki baba olmayı ona o haberi veremediğim için çok üzülüyorum olmaması için hiç bi sebep yok o kadr çok dikkat ediyorzki neden böyle oldu anlayamadm bana kalsa erken istemiyorm die düşünüyodum aslnda ama eşim isteyince bende istemeye başladım hem ailemle görüşmüyorm annem beni istemiyo belki bi bebeğim olursa kafam dağılır yanlzlğm gider die düşünüyodum neden bu kadar geciktide adet oldm çok ağrım var ve bulantımmm..:2::2:

unutmak mümkün olmuyoki sürekli ona odaklandk çünkü ben rahatlasam eşim o kadr çok istiyoki baba olmayı ona o haberi veremediğim için çok üzülüyorum olmaması için hiç bi sebep yok o kadr çok dikkat ediyorzki neden böyle oldu anlayamadm bana kalsa erken istemiyorm die düşünüyodum aslnda ama eşim isteyince bende istemeye başladım hem ailemle görüşmüyorm annem beni istemiyo belki bi bebeğim olursa kafam dağılır yanlzlğm gider die düşünüyodum neden bu kadar geciktide adet oldm çok ağrım var ve bulantımmm..:2::2:

anlıyorum ama hıc bırımızın her ıstedıgı ıstedıgı zaman olmuyorkı ya canım benım bu ıkıncı cocugum ve ıkısıde tedaviyle oldu maalesef uzun zamanlar sonra oysa sen bı ay ıstedın olmadı dıye canını sıkıyorsun yapma böyle hemen pes etme bence bı doktora gorun hem adetının gecıkmesı hem mıde bulantın falan bı gorun doktora bakalım ne dıyecekk

eşimin sigortası yeni başladığı için muayene olamıyorm henüz haftaya gidebilcem glba 14 ünde inş. kötü bişi demez en başından beri istiyoruz hiç kornmadık 5 aydr

cnm peki sen doktra gttm tdvyle oldu demşsn şu sorunun var dedmi sana dktr ?

benım hem adet duzensızlığım hemde yumurtalıklarım da kıst olduğu ıcın bebegımız olmadı cunku kıstten dolayı ben her ay yumurtlayamıyordumm maalesef ılk bebegım de yanı kızımda 2 yıl tedavı oldum sımdıkı bebegım oglumdada 2 buçuk yıll bu yüzden olmuyordu cocugumuzz

ama bu kistten kiste değişiyo dmi cnm yani her kist aynı olmuyo bende bekarken vardı ilaç tedavisiyle kayboldu adet düzensilklerim oluyodu ama hep erken oluyodum 15 günde bi adet görüyodm yani ayda 2 kez ilaç kullandıktan snra kayboldu düzeldi ama

ama bu kistten kiste değişiyo dmi cnm yani her kist aynı olmuyo bende bekarken vardı ilaç tedavisiyle kayboldu adet düzensilklerim oluyodu ama hep erken oluyodum 15 günde bi adet görüyodm yani ayda 2 kez ilaç kullandıktan snra kayboldu düzeldi ama

evet her kıst bır degıl benımkıne doktor polıstık over dedı doktor benım kısler bazen oluyor bazen adetle bırlıkte yok oluyo

hımm anldm cnm allah bebeğini sana nasip etmiş yine inş. bende yakın zamanda alırım haberini

Ya kuzum daha 21 yasindayim diyorsun ne kasiyorsun kendini bekleyin biraz bakalim bir yil dolsun sonra gidersiniz doktora. Cocuk isi aceleye gerginlige gelmez. Benim de korunmayi ilk biraktigim da 10 gun falan gecikmisti reglim ama bisey cikmadi. 4-5 ay surdu hamile kalmam tabi o süre zarfinda telaş yaptim ama simdi guluyorum kendime. Hepsi bosunaymis biraz da nasip kismet tabi sonra da korunurken yanlislikla hamile kaldim hic ugrasmadan ve simdi de hamile olabilirim ben de bekliyorum bakalim

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım bu ay adet günüm gelmeden koyu kahverengi bir leke geldi üç gün geldi kesti bir hafta sonra aynı şekilde geldi doktor dedi yumurtanın çatlayıp içine kaniyo ama içi dolu dedi bthcg yaptım temiz çıktı ama adetime ongun var sonra doktor muayene de bende dış geebelik olma ihtimali olduğunu söyledi çok üzüldüm ama bebekte olabilir dedi çok yeniyse de çıkmaz görünmez ddi

Back
X