Sizce hamilemiyim (resimli)

TurkuazKrampon

Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
8.315
7.544
398
Hanımlar selam. Adet olmama daha 6 gün var. 2 gündür çok yorgunum ve surekli uykum geliyor o yuzden bugun gebelik testi yaptım. Ilk baş hiç bisey yoktu aradan 3 saat geçti 2.cizgi çıkmış. Başına daha önce böyle bisey gelen oldu mu ? Sizce hamilemiyim? Lütfen fikir verin..
20170423_180449.webp

Pozitif gibi duruyo ama tekrar yap bence cok zaman gecmis. Ben yaptigimdada sonradan belirginlesti cizgi vehamileydim. Onceleri yaptigimda negatif cikti ve 6 saat snrada negatifti cizgi fln ypktu

Sağlık ocagina gidicem yarın en iyisimi kan testi yapmak. Adete 5 gün varken belli olur mu kanda?

reglinize 6 gün kala hamilelik belirtileri göstermeniz mümkün mü sizce? döllenme gerçekleştiyse bile daha kese yeni yeni oluşuyor, embriyo oluşmamış bile, bu koşullarda nasıl belirtileriniz başlayabilir ki?

reglinize 6 gün kala hamilelik belirtileri göstermeniz mümkün mü sizce? döllenme gerçekleştiyse bile daha kese yeni yeni oluşuyor, embriyo oluşmamış bile, bu koşullarda nasıl belirtileriniz başlayabilir ki?
Bilemiyorum kendimi dinlemedim ama yoğun bi şekilde yorgunluk ve uyku hali yasayinca suphelendim

Pozitif gibi duruyo ama tekrar yap bence cok zaman gecmis. Ben yaptigimdada sonradan belirginlesti cizgi vehamileydim. Onceleri yaptigimda negatif cikti ve 6 saat snrada negatifti cizgi fln ypktu
Tebrik ederim. Peki 2.cizgi kaç saat sonra belirmişti?

Benımde boyle bieşey başıma geldi hatta ben testi.çöpe atmiştim merak edip baktım 3 saat sonra falan. Test pozitifti ve hamileydim. Ama testin cızgısı olması gereken yerde ve düz bi cizgiydi

Baya dikkatli baktm da merak edip negatif çizgi gibi görünen şey olması gereken yerde değil adetin gecikince git doktora

Ben ikinci çizgi falan göremiyorum . 3 saat sonra çiş kuruyup leke yapmış gibi :KK48: Hem 6 gün önceden hamile olsan bile çıkmaz,sabırlı ol bekle adetin gelsin geçsin sonra tekrar yaparsın.

Back
X