Sizce hamilemıyım yardımcı olabilir misınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi A55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

A55

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
22
10
8
37
Kızlar merhabalar adetim 4 gün geçti bugün test yaptım acaba hamılemıyım bu arada 1 kimyasal 1 de boş gebelik gecırdım şimdi korkuyorum 😔🥲

Eklentiler

• IMG_9494.webp
    IMG_9494.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 91
  • 33C34550-D27D-4646-9E31-CDC9335AD89D.webp
    33C34550-D27D-4646-9E31-CDC9335AD89D.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_9495.webp
    IMG_9495.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar merhabalar adetim 4 gün geçti bugün test yaptım acaba hamılemıyım bu arada 1 kimyasal 1 de boş gebelik gecırdım şimdi korkuyorum 😔🥲
Çok net canım hamilesin sağlıklı ilerler inşallah 🙏🏻

• Beğen
Reactions: A55
Merhaba tebrik ederimm🥰 en sonki nos gebelikmiydi sizin ? Eger oyleyse ne zaman oldunz kürtaji

Heeey diyor! Anne diyooor! Ben buradayımmm lütfen beslenmene dikkat et diyorr🤩🤩

• Beğen
Reactions: A55
Cok gecmis olsun bende 10 kasmda nos gebelkten kurtaj oldm. Nisan ayindan beri deniyormuydunuz
Çok geçmiş olsun kuzum Allahım sağlıkla hayırlısıyla tekrar anne olmayı nasip etsin inş üzülme sakın çok iyi anlıyorum seni (hayır denemedim annemi kaybettım o dönemde )😔

Çok geçmiş olsun kuzum Allahım sağlıkla hayırlısıyla tekrar anne olmayı nasip etsin inş üzülme sakın çok iyi anlıyorum seni (hayır denemedim annemi kaybettım o dönemde )😔
Aaa 😒 basiniz saolsun rabbim sabirlar versin.. işte biri ölüyor biri doğuyor hayatin gercegi🥺 insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi. Benimde suan adetim 3 gun gecikti ama test yapmaya korkuyorum. Kuetajdan sonra adet duzensizligi olabiliomus. O yuzden umutlanmak istemiorum. Bakalim hayrlisi 😇

İyi akşamlar kızlar adetime 9 gün var 3 4 gündür aşırı göğüs ağrım ve kasık bel ağrım var dün kan verdim birşey çıkmadı bugün de süt beyaz akıntım başladı ağrılarım halen devam ediyor sizce erken gebelik filan mi oldum acaba

İyi akşamlar kızlar adetime 9 gün var 3 4 gündür aşırı göğüs ağrım ve kasık bel ağrım var dün kan verdim birşey çıkmadı bugün de süt beyaz akıntım başladı ağrılarım halen devam ediyor sizce erken gebelik filan mi oldum acaba
Daha çok erken bişey çıkması için ama benimde öyle olmuştu. Beslenmenize dikkat edin hamile olabilirsiniz

Hayırlı olsun 🥰 peki birşey soracağım dış gebelik ne zaman belli oldu ne belirti yaşadınız

Back
X