- 12 Haziran 2022
- 22
- 10
- 8
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok net canım hamilesin sağlıklı ilerler inşallahKızlar merhabalar adetim 4 gün geçti bugün test yaptım acaba hamılemıyım bu arada 1 kimyasal 1 de boş gebelik gecırdım şimdi korkuyorum![]()
Korkuyorum yine aynı şeyleri yaşıcam diyeO hooo kocaman olmus bu annesi sen kreş aramaya baslapazartesi doktora gidin muhtemelen keseyi gorursunuz.
Yüzümü güldürdünüz çok teşekkür ederimO hooo kocaman olmus bu annesi sen kreş aramaya baslapazartesi doktora gidin muhtemelen keseyi gorursunuz.
İnşallah sağlıklı bir bebeğin ve hamileliğin olur canım çok güzel bir şekilde pozitif çıkmışKızlar merhabalar adetim 4 gün geçti bugün test yaptım acaba hamılemıyım bu arada 1 kimyasal 1 de boş gebelik gecırdım şimdi korkuyorum![]()
Merhaba tebrik ederimmKızlar merhabalar adetim 4 gün geçti bugün test yaptım acaba hamılemıyım bu arada 1 kimyasal 1 de boş gebelik gecırdım şimdi korkuyorum![]()
11 nisanda kürtaj oldum evet boş gebelıkdıMerhaba tebrik ederimmen sonki nos gebelikmiydi sizin ? Eger oyleyse ne zaman oldunz kürtaji
Cok gecmis olsun bende 10 kasmda nos gebelkten kurtaj oldm. Nisan ayindan beri deniyormuydunuz11 nisanda kürtaj oldum evet boş gebelıkdı![]()
Çok geçmiş olsun kuzum Allahım sağlıkla hayırlısıyla tekrar anne olmayı nasip etsin inş üzülme sakın çok iyi anlıyorum seni (hayır denemedim annemi kaybettım o dönemde )Cok gecmis olsun bende 10 kasmda nos gebelkten kurtaj oldm. Nisan ayindan beri deniyormuydunuz
AaaÇok geçmiş olsun kuzum Allahım sağlıkla hayırlısıyla tekrar anne olmayı nasip etsin inş üzülme sakın çok iyi anlıyorum seni (hayır denemedim annemi kaybettım o dönemde )![]()
Daha çok erken bişey çıkması için ama benimde öyle olmuştu. Beslenmenize dikkat edin hamile olabilirsinizİyi akşamlar kızlar adetime 9 gün var 3 4 gündür aşırı göğüs ağrım ve kasık bel ağrım var dün kan verdim birşey çıkmadı bugün de süt beyaz akıntım başladı ağrılarım halen devam ediyor sizce erken gebelik filan mi oldum acaba
İnşallah cnm çok istiyoruz bklm bekliyorum adet günümüDaha çok erken bişey çıkması için ama benimde öyle olmuştu. Beslenmenize dikkat edin hamile olabilirsiniz
Boş gebelik olduğunu nerden anladınız ve tüp bebek miydiCok gecmis olsun bende 10 kasmda nos gebelkten kurtaj oldm. Nisan ayindan beri deniyormuydunuz
Hayırlı olsunKızlar merhabalar adetim 4 gün geçti bugün test yaptım acaba hamılemıyım bu arada 1 kimyasal 1 de boş gebelik gecırdım şimdi korkuyorum![]()