- 3 Haziran 2024
- 36
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi Hilfer3939
-
Yumurtlamadan 14 gün geçmesi lazım diye biliyorum erken olduğu için de çıkmamış olabilir regl gününü bekleyin bencenormalde adet dönemim 5 ile 20 düzensiz biraz. İlişkiden 1 hafta sonra pembe su 1 gün ve akıntım birhafta sürdü bu gün kalktığımda mide bulantısı halsizlik. test yaptım idrar testi negatif çıktı sizce bir umut olabilirmi erken mi daha
Bende ayni durumdayim test yaptim negatif bat 7 haziran insallah positif goruruz
Bende ayni durumdayim test yaptim negatif bat 7 haziran insallah positif goruruz
Iki gun gectiyse kan tahlili yaptirabilirsinMerhabalar ben 19.gunumde yumurtlama 20.gunumde çatlama görmüştüm yaklaşık 6 gün sonra yani adete dört gün kala test yaptım ama tabiki negatifti şimdi adetim iki gün geçti . Yumurtlamadan sonra kaşık bel ağrısı çektim adete bir gün kala bütün ağrılar geçti gitti sadece beyaz akıntım var ama adet olmadim akıntı hariç sanki bir belirti yokmuş gibi fikirlerinizi terubelerinizi merak ediyorum bilgisi olan bilgilendirebilir mi konu açmıştım ama görülmedi sanırım
Kiz positif ya
Ya hamişsin şuan sennnn ikinci çizgi var orda
Geçerliliği olurmu kiYa bal damlıyor senden ama dün o 5 dk bekledim birşey yoktu attım köşeye şimdi baktım böyle
İdrar testin varsa sabah ilk idrarla yapmalısın bence , yoksa eğer sağlık ocağında kan verirsen için de rahat olurGeçerliliği olurmu ki
Teşekkürederim çok yarın kan testi yaptıracağımİdrar testin varsa sabah ilk idrarla yapmalısın bence , yoksa eğer sağlık ocağında kan verirsen için de rahat olur
Kıyamam sana ben inşallah. İkimizdede vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah gecen gün rüyamda gördüm. Erkek bebek nasıl sarılıyor bana gülerek uyandım ve bu zaman kadar hiç hissetmmediğim bir duygula kalktığım gibi dedimki Allahım rüyası böyle güzelse gerçeğini düşünemiyorum inanılmaz diDilerim bebisin vardır , güzel haberlerini bize de ver dua edeceğim sana bende bekliyorum kan vermek için erken vermek istemiyorum inşallah ikimizdede vardır
Yeni anne olan ve şuan hamile olan görümcem var ben onları gördükçe daha çok mutlu oluyorum dualar ediyorum rabbim düşmanımı bile bekletip üzmesinKıyamam sana ben inşallah. İkimizdede vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah gecen gün rüyamda gördüm. Erkek bebek nasıl sarılıyor bana gülerek uyandım ve bu zaman kadar hiç hissetmmediğim bir duygula kalktığım gibi dedimki Allahım rüyası böyle güzelse gerçeğini düşünemiyorum inanılmaz di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?