Sizce hamilemiyim ?

Bernaaa06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
307
52
18
32
Arkadaşlar ben 9 martta adet gördüm 24 martta da nişanlımla ilişkiye girdim ama içine girme ve boşalma olmadi adetim 9 gün gecikti dün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ve ultrasyona girdim gene gebelik çıkmadi 10 gün yani bugün 0.17 kan testi çıktı negatif dediler sizce hamilemiyim ilişki yaşaya li 24 günü geçti 10 günde adetim gecikti bu testleri dün yaptım

Son düzenleme:
İçine girme ve boşalma olmadan nasıl hamile kalacaksın canım ?

Blmiyorum çok korkuyorum düğüne daha var artık yoruldum test yaptırdım bütün testler negatif diyor internetten okudum erken filan yazıyor kafayı yiyecem artık

Değilsin canım. Korkmana hiç gerek yok için rahat olsun yüzde yüz eminim garantisini veriyorum sana :)

Blmiyorum çok korkuyorum düğüne daha var artık yoruldum test yaptırdım bütün testler negatif diyor internetten okudum erken filan yazıyor kafayı yiyecem artık
Boşalma oldu ozaman bu kdar tedirgin olduğuna göre.24 mart yumurtlama gününe yakın bir gün.olma ihtimali var. Tabi spermler içeri girdiyse.

Hayır adım kadar eminim boşalma olmadi hatta bakireyim içime filan girmedi yemin ederim.

Çok teşekkür ederim ağlamaktan yoruldum keşke nişanlamasaydım da dedim
Tamam helak etme kendini bos yere.tam birlesme olmadan iceri sperm gitmedikten sonra imkansiz yani.bunu seninde bilmem lazım. Öğrenin artık bazı şeyleri. Neticede evlenecekmissin.velev ki tam ilişki oldu sperm iceriye gitti diyelim,adetin 9 gün geçmiş kan tahlilinde çıkmaz mi hiç. Yapmayın nolur.hani iyice emin ol diye yaziyorum bunu.yuzde 1500 hamile değilsin merak etme :) ama öğren yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…