Sizce hamilemiyim?

Merhabalar 1 buçuk senelik evliyiz. 6 aydır çocuk istiyoruz. Son 5 ayda 3 kere idrar testi 2 kere kan testi yaptırdım sonuc negatif. En sonunda kafama takmamaya karar verdim. Son 4 aylık reglim 29 25 20 ve 16 da olmuş. Şuanda 12 13 'de olması gerekirken 2-3 gün gecikti. Bende eşimle paylaşmadım çünkü umutlanmasini istemedim. Her ay 20 liralık testlerden alıyordum bu ay ucuzundan aldım. Ve ilk defa silik çıktı. Ama çok silik. Birsürü konu okudum sizinde fikrinizi merak ediyorum. Silik çıkıp hamile kalan oldu mu yarın eşimden gizli kan testi yaptırıcam supriz olsun yoksa hiç umutlanmasın diye. Fikirlerinizi merak ettim..
Ben öyle öğrendim. 50 li test almıştım internetten tanesi 1 liraya bile gelmiyordu. Adetime 4 gün kala silik çizgi çıkmıştı. 100 de 99 doğrudur ama en net kan testi ile kesinleştirirsiniz. Hayırlısı olsun. Sağlıkla devamını görürsünüz inşallah

Normalde belli oluyor az ama resimde belli olmuyor. Bide resim yükleyemiyorum boyuttan dolayı diyor anlamadım.. o kadar sabırsızlanıyorumki

Normalde belli oluyor az ama resimde belli olmuyor. Bide resim yükleyemiyorum boyuttan dolayı diyor anlamadım.. o kadar sabırsızlanıyorumki
Fotografi kirpin telefondaki programinizda. Oyle yukleyin.

2017-08-15-19-22-26-434.webp

Bu şekilde çıktı. Resimde az belli oluyor. Ama daha önce 20 liralık testlerde bu bile cikmamisti bende ister istemez umutlandım..

Bence de hamilesin ama yine de kesin sonuç kan testinde şimdiden hayırlı olsun☺

Yaaaaa inşallah ben başta çocuk istemiyodum. Yapınca hemen olur sanıyodum. Ilk 6 ay yapmadık sonra eşim ısrar etmeye başladı. Benimde böbreklerim de taş çıktı 6 ay kadar ertelendi. Sonra denemeye başlayınca olmadı. Bana korku başladı eşimde üzülmeye başladı. Doktora gittim erken dedi bakmadı bile. Kendimi 5 ayda çok kötü hissettim. Her negatifte içime aşk işledi resmen hasretle bebek ister dua eder halde buldum kendimi. Inşallah hamileyimdir şuanda gercekten çok istiyorum..

Yaaaaa inşallah ben başta çocuk istemiyodum. Yapınca hemen olur sanıyodum. Ilk 6 ay yapmadık sonra eşim ısrar etmeye başladı. Benimde böbreklerim de taş çıktı 6 ay kadar ertelendi. Sonra denemeye başlayınca olmadı. Bana korku başladı eşimde üzülmeye başladı. Doktora gittim erken dedi bakmadı bile. Kendimi 5 ayda çok kötü hissettim. Her negatifte içime aşk işledi resmen hasretle bebek ister dua eder halde buldum kendimi. Inşallah hamileyimdir şuanda gercekten çok istiyorum..
En kısa zamanda hcg testi yaptır inşallah Rabbim seni sevindirir

Evet insan basta istemeyip daha sonra boylr seylerle karsilasinca cok uzuluyor ama insallah hamilesindir

Inşallah. Aslında şuan hemen eşime söylesem yaptırabiliriz. Ama ben supriz yapmak istiyorum. O yüzden bekliyim diyorum. Şuan istesem 5 dk da sonuç vericek yere eşimle gidebilirim. Sabret deniz sabret .

Back
X