Merhaba arkadaşlar 1 ay 10 gündür evliyim 3 hafta gibidir hep test aldim denedim .. C kismina hep Çizgi 3 gün önce yaptım çok aşiri hafif cizgi bugun aldim umutsuz sekılde yöne denedim idrari az koymusum diye hani o kirmizi renge dönmedi idrar neyse yarim saat sonra o teSte ıdrar akıttım sılık cızgı az belirlenmiş ' sonra 20 dakıka sonra Yen'i idrar degıl onceki kullandıgım teste 2 teSte akıttım sılık cızgı ılkı gıbı belırgın degıldı ? Sızce hamıle mıyım !?? Kalp olan 2. Anlattiğim diğeri 1. Anlattiğim
Hamileliğimi böyle öğrendim bende. Silik çizgiyle daha çok Yen'i olduğundan öyle silik çıkarmış ama sen biraz daha zaman geçsin tekrar idrar testi yap ve adet gününü bekle gecikirse gidip bir kan testi yaptır. Ayrıca daha çok Yen'i evlisin merak etme Allah'ın izniyle olur inşallah..
Hamileliğimi böyle öğrendim bende. Silik çizgiyle daha çok Yen'i olduğundan öyle silik çıkarmış ama sen biraz daha zaman geçsin tekrar idrar testi yap ve adet gününü bekle gecikirse gidip bir kan testi yaptır. Ayrıca daha çok Yen'i evlisin merak etme Allah'ın izniyle olur inşallah..
Doktor bana hiç bir şey olmasa neden ikinci çizgi silik çıksın demişti. Normalde çıkmaz. Beta hcg hormonu hamilelikte yükselir ve pozitif çıkmasını sağlar demişti. Yani bilemiyorum sizi hayal kırıklığına uğratmamak için hamilesiniz demek istemiyorum. Fotoğraf yükleyemiyorum kabul etmiyor ama benimde çok silikti. Bir hafta sonra yapınca daha belirgindi
Doktor bana hiç bir şey olmasa neden ikinci çizgi silik çıksın demişti. Normalde çıkmaz. Beta hcg hormonu hamilelikte yükselir ve pozitif çıkmasını sağlar demişti. Yani bilemiyorum sizi hayal kırıklığına uğratmamak için hamilesiniz demek istemiyorum. Fotoğraf yükleyemiyorum kabul etmiyor ama benimde çok silikti. Bir hafta sonra yapınca daha belirgindi
Evet benim testlerin aynısı ve ben şuan 7 haftalık hamileyim. Bence hamilesin hayırlısı olsun şimdiden. Adetinin üzerinden de 5 hafta gibi bir süre geçmiş zaten 4 haftada kendini anca gösteriyor idrar testinde