- 8 Eylül 2016
- 17
- 1
- 86
- Konu Sahibi agacsizkoala
-
Allahım ya şahanesiniz:)yemin ederim insanın zekasıyla dalga geçiyorsunuz siz ve sizin gibiler
Belirtilere bakarak belli olmaz bu. Vücudunu tanıyorsa sen daha iyi anlarsın farklılığı. Anlattıkların hem adet hem de yumurtlama belirtisi. Belki de hamilelik belirtisi. Adet günü test yap strese girme hiç.Meraba arkadaslar ben bir dusuncem oldugunda burdan bakiyordum yeni uye oldum
Size bir sorum olacakti 5 aylik evliyim cocuk istyrz adetim normalde 2 gun aksardi her ay gecen ay heyecanlanmistim 1 hafta gec oldum bu ay ne zmn olacagimi bilmiyrm ama kasik agrisi bel agrisi cok cekiyrm goguslerimde siskinlik var agri felan yok arada bir karnima agri giryr ve yanma olyor 2 3 defa afedersiniz ama sumukumsu akintim oldu yani gozume carpti tuvalete ciktugimda gozlerimle gordum acaba hamilelik belirtilerimi bunlar ... yardimcu olursaniz sevinirim simdiden tesekurler ....
Tesekur ederim cevabiniz icin cocuk cok istedgim icin supheleniyorum biraz ondan dolayi...Belirtilere bakarak belli olmaz bu. Vücudunu tanıyorsa sen daha iyi anlarsın farklılığı. Anlattıkların hem adet hem de yumurtlama belirtisi. Belki de hamilelik belirtisi. Adet günü test yap strese girme hiç.
İnşallah olur ama ben adet oluyorum dedigimdr hamileydim, hamileyim dediginde adet görmüştüm. Ona bakmıyor yani. Adet gecikmesi varsa o zaman şüphelenebilirsinizTesekur ederim cevabiniz icin cocuk cok istedgim icin supheleniyorum biraz ondan dolayi...
İnşallah olur ama ben adet oluyorum dedigimdr hamileydim, hamileyim dediginde adet görmüştüm. Ona bakmıyor yani. Adet gecikmesi varsa o zaman şüphelenebilirsiniz
Birde benim adetim duzensiz gibi 1 hafta felan aksadi gecen ay o yuzden ..İnşallah olur ama ben adet oluyorum dedigimdr hamileydim, hamileyim dediginde adet görmüştüm. Ona bakmıyor yani. Adet gecikmesi varsa o zaman şüphelenebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?