Sizce hamilemiyim ?

agacsizkoala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
17
1
86
Merhaba arkadaslar size bisi danismak istiyorum ben cocugum olsun istiyorum.. ama esim daha erken diyor 4 aylik evliyim daha erken demeyin hayalim bu yasmin kullaniyorum normalde her ay duzenli adet olurum 23 unden 23une ama bu ay 18 inde lekeleme oldu 19 unda cok az normal kan gelmeye basladi ama normal kanamamdan cok cok az bi sekilde oluyordu ayin 19 unda parcada geldi ara ara yine parcalar geliyordu lavabodayken ama benim aklimi karistiran adetimin cok az olmasi bide kendimi cok halsiz uykulu hissediyorum acaba hamilemiyim kan testide yaptirip hayal kirikligi yasamak istemiyorum hic birsey cikmamasindan korkuyorum

Hap kullanırken nasıl hamile kalacaksin

Tabii ki de düzensiz ara kanama yapar

Daha yeni Cerazette başladım ki hafif mini pill diye geçmesine rağmen hamile kadınlar gibi Bi elim midemde Bi elim ağzimda geziyorum

O kadar hormon yüklemesi normaldir

BNDe 2 senedir Yasmin kullanıyorum adetim çok düzenli..
Sizin gibi saçma sapan bir zamanda ara kanama parça parça birşeyler düşse idi
Hamilemiyim acaba demek ilk işim olmaz
Hapı bırakır en yakın tarihe dr dan randevu alırdım ..
Ama siz hala anasağlığa gitsem bebek var mı yok mu kan testi yaptırsam yoK negatif çıkarsa diyorsunuz ki..
Negatif çıkacak .
Ama içiniz rahat edecekse kanda baktırın bi bebek varmıymış yolmuşmuş

Meraba arkadaslar ben bir dusuncem oldugunda burdan bakiyordum yeni uye oldum
Size bir sorum olacakti 5 aylik evliyim cocuk istyrz adetim normalde 2 gun aksardi her ay gecen ay heyecanlanmistim 1 hafta gec oldum bu ay ne zmn olacagimi bilmiyrm ama kasik agrisi bel agrisi cok cekiyrm goguslerimde siskinlik var agri felan yok arada bir karnima agri giryr ve yanma olyor 2 3 defa afedersiniz ama sumukumsu akintim oldu yani gozume carpti tuvalete ciktugimda gozlerimle gordum acaba hamilelik belirtilerimi bunlar ... yardimcu olursaniz sevinirim simdiden tesekurler ....

Belirtilere bakarak belli olmaz bu. Vücudunu tanıyorsa sen daha iyi anlarsın farklılığı. Anlattıkların hem adet hem de yumurtlama belirtisi. Belki de hamilelik belirtisi. Adet günü test yap strese girme hiç.

Belirtilere bakarak belli olmaz bu. Vücudunu tanıyorsa sen daha iyi anlarsın farklılığı. Anlattıkların hem adet hem de yumurtlama belirtisi. Belki de hamilelik belirtisi. Adet günü test yap strese girme hiç.
Tesekur ederim cevabiniz icin cocuk cok istedgim icin supheleniyorum biraz ondan dolayi...

Tesekur ederim cevabiniz icin cocuk cok istedgim icin supheleniyorum biraz ondan dolayi...
İnşallah olur ama ben adet oluyorum dedigimdr hamileydim, hamileyim dediginde adet görmüştüm. Ona bakmıyor yani. Adet gecikmesi varsa o zaman şüphelenebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…