Sizce hamilemiyim??

AhsenY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2019
34
29
38
31
Selam arkadaşlar, benim bugün adet günüm sabah evde idrar testi yaptim cizgiyi görüyorum ama net bi cizgi degil kontrol cizgisi kadar belirgin degil. Adet günü bu testlerden yapıp boyle silik cizgi goren sonra hamile oldugunu ogrenen varmi... resmi birakiyorum

Eklentiler

• IMG_20200204_114945.webp
    9 KB · Görüntüleme: 78
Belli belirsiz var gibi ama gününüz geçsin öyle yapın tekrar testi

Dayanabilicegimi zannetmiyorum esim iste gelsin hemen doktora gidicem 3 senedir bekliyoruz en kesin sonuc kan testi olucak sanirim

Ama sizde goruyorsunuz dimi cizgiyi hayal gormuyorum

Sanki silik de olsa var gibi hemen kan verin en kesin sonuç kanda çıkar Rabbim sevincini yaşatsın

Sanki silik de olsa var gibi hemen kan verin en kesin sonuç kanda çıkar ❤ Rabbim sevincini yaşatsın
Buraya o kadar cok girdim baktim ki herkesin sevincine de uzuntusune de ortak oldum ilk defa konu actim gercekten cok istiyorum rabbim herkese anne olabilicek herkese nasip etsin cok teşekkür ederim insallah vardir bu sefer bebegim gelir insallah

Dedigim gibi varla yok arasi bise yani cok silik çizgi. Kan verin bencede en kesin sonuç

Adetiniz gecsin bide öyle yapin

Oyle yapıcam ama pek umudum kalmadi test sonucu 0.100 1 bile degil en azindan biraz cikmasi gerekmez miydi? Simdi adet olmayi bekliyorum normal sartlarda en gec bugun olmaliydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…