Sizce hamilemiyim

Fatma9220

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
75
85
18
33
Herkese merhaba 1 senedir cocuk istiyoruz gerci bu ikinci cocugumuz olcak olursa tabi birincisi 7 yasina gircek, uzun aradan sonra bende PCO Sendromu cikti ve farkli farkli ilaclar kulandim...
Bu ay herzamanki gibi adet olmadan once gögüslerimde agri oldu kasik agrisi pek olmadi, ama tek fark acayip istahim acildi. bugun normalde adet gunum ama adet olmadim, ben sabah test yaptim sonradan cok cok cok az silik cizgi cikti.. Bilemiyorum normalde adet gunum ve hamile olsam net cikardi aslinda ☹ siz ne dusunuyorsunuz..

Herkese merhaba 1 senedir cocuk istiyoruz gerci bu ikinci cocugumuz olcak olursa tabi birincisi 7 yasina gircek, uzun aradan sonra bende PCO Sendromu cikti ve farkli farkli ilaclar kulandim...
Bu ay herzamanki gibi adet olmadan once gögüslerimde agri oldu kasik agrisi pek olmadi, ama tek fark acayip istahim acildi. bugun normalde adet gunum ama adet olmadim, ben sabah test yaptim sonradan cok cok cok az silik cizgi cikti.. Bilemiyorum normalde adet gunum ve hamile olsam net cikardi aslinda ☹ siz ne dusunuyorsunuz..
Geçsin adet günün tekrar yap hayırlısı olsun 🙏

Bugun sabah test tekrar yaptim ve hamileyim 😁 zaten okadar iyi gozlemledimki erken hamilelik belirtilerimi birde her insan kendi vucudunu azda olsa taniordur icimdeki bir ses dedi bu adet olcaga benzemiyor... gercekten cok guzel bir duygu.. Allah istiyen herkese nasip etsin insallah 🙏 yarin kan testi yaptircam... Hayirlisi

Eklentiler

• 15904201807347882753434758320891.webp
    15904201807347882753434758320891.webp
    10 KB · Görüntüleme: 21
Hayirli olsun. Allah kucagina almayi nasip etsin. Bende de pco var ve iki oglum var. Pco gebeliğe engel degildir. Iyi takip etmek ve stres yapmamak gerek sadece. Diger bebek isteyenlere umit olur umarim.

Hayirli olsun. Allah kucagina almayi nasip etsin. Bende de pco var ve iki oglum var. Pco gebeliğe engel degildir. Iyi takip etmek ve stres yapmamak gerek sadece. Diger bebek isteyenlere umit olur umarim.
Cok tak ederim amin insallah, evet cok haklisiniz... Ilk once doktor sen pco lusun deyince insan hamile kalamicakmis gibi stresse giriyor ama hic oyle deyilmis.. Allahima cok sukur🙏☺️

Back
X