S Sefa nur gul Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 9 Emoji Skoru 3 Puanlar 1 Yaş 24 4 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sefa nur gul #1 sizdede boyle oldumu silik cizgi ne demek?
J joynss Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 8.712 Emoji Skoru 8.307 Puanlar 198 4 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sefa nur gul #2 Sefa nur gul .!.: sizdede boyle oldumu silik cizgi ne demek? Genişletmek için tıkla... Testinizi göremedim ama gebelik testinde silik çizgi de gebelik demektir. Hayırlı olsun.
Sefa nur gul .!.: sizdede boyle oldumu silik cizgi ne demek? Genişletmek için tıkla... Testinizi göremedim ama gebelik testinde silik çizgi de gebelik demektir. Hayırlı olsun.
D deniz0625 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 70 Emoji Skoru 35 Puanlar 88 Yaş 31 4 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sefa nur gul #3 silik ise hamile olma ihtimaliniz var ama kan testi verin her ihtimale karşı kafanızda soru işareti kalmasın
silik ise hamile olma ihtimaliniz var ama kan testi verin her ihtimale karşı kafanızda soru işareti kalmasın
S Sefa nur gul Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 9 Emoji Skoru 3 Puanlar 1 Yaş 24 4 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sefa nur gul #4 joynss .!.: Testinizi göremedim ama gebelik testinde silik çizgi de gebelik demektir. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla...
joynss .!.: Testinizi göremedim ama gebelik testinde silik çizgi de gebelik demektir. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla...
Artemissisipi 'Motorları maviliklere süreceğiz..' Pro Üye Katılım 25 Temmuz 2013 Mesajlar 13.510 Emoji Skoru 55.240 Puanlar 798 4 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sefa nur gul #5 Testi yükleyememişsiniz ama silik çizgi kuruduktan sonra çıkmadıysa pozitiftir. Kan testiyle kesinlestirebilirsiniz.
Testi yükleyememişsiniz ama silik çizgi kuruduktan sonra çıkmadıysa pozitiftir. Kan testiyle kesinlestirebilirsiniz.
S Sefa nur gul Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 9 Emoji Skoru 3 Puanlar 1 Yaş 24 4 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sefa nur gul #6 Artemissisipi .!.: Testi yükleyememişsiniz ama silik çizgi kuruduktan sonra çıkmadıysa pozitiftir. Kan testiyle kesinlestirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... test bu
Artemissisipi .!.: Testi yükleyememişsiniz ama silik çizgi kuruduktan sonra çıkmadıysa pozitiftir. Kan testiyle kesinlestirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... test bu
Artemissisipi 'Motorları maviliklere süreceğiz..' Pro Üye Katılım 25 Temmuz 2013 Mesajlar 13.510 Emoji Skoru 55.240 Puanlar 798 4 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sefa nur gul #7 Sefa nur gul .!.: Eki Görüntüle 2753686 test bu Genişletmek için tıkla... Yaaaa mis gibi pozitif bu. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Kan testi yaptır bence.
Sefa nur gul .!.: Eki Görüntüle 2753686 test bu Genişletmek için tıkla... Yaaaa mis gibi pozitif bu. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Kan testi yaptır bence.