- 8 Mayıs 2021
- 16
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi Aleda27389
Adetim 5 aydır düzenli oluyor bu ay 4 gün geçti arada hafif akıntım var ve sırtım bazen ağrıyor lütfen Bilgi verir misiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir düşük yaptım 8 aydır deniyoruz ama olmuyor yapsam doğru sonuç alır mıyım4 gün geçtiyse gebelik testi yapsanız doğru sonuç alabilirsiniz bence
Yapmadım ya korkuyorum çıkmaz diye 1 hafta bekliyorum doğru sonuç alır mıyım 4 gün geçti çünküTest yapmadınız mı varsa çıkar
Alırsınız büyük ihtimalle ve geç döllenme falan olmadıysa hem düzenliymiş adetlerinizYapmadım ya korkuyorum çıkmaz diye 1 hafta bekliyorum doğru sonuç alır mıyım 4 gün geçti çünkü
İnsan negatif sonuç almaktan korkuyor anlıyorum sizi ama 4 gün gecikme yeterli bi süre gibime geliyorBir düşük yaptım 8 aydır deniyoruz ama olmuyor yapsam doğru sonuç alır mıyım![]()
Yarın yapayım inşallah vardır her ay hayal kırıklığı yaşıyorum umarım vardırAlırsınız büyük ihtimalle ve geç döllenme falan olmadıysa hem düzenliymiş adetleriniz
Yarın yapayım umarım hayal kırıklığı yaşamamİnsan negatif sonuç almaktan korkuyor anlıyorum sizi ama 4 gün gecikme yeterli bi süre gibime geliyor
İnşallah rabbim gönlünüze göre versinYarın yapayım inşallah vardır her ay hayal kırıklığı yaşıyorum umarım vardır
Ben iki gebeligimide adetim 5gun geçerken yaptım öyle öğrendim. Bence yeterli bir süre.Adetim 5 aydır düzenli oluyor bu ay 4 gün geçti arada hafif akıntım var ve sırtım bazen ağrıyor lütfen Bilgi verir misiniz.
Ben iki gebeligimide adetim 5gun geçerken yaptım öyle öğrendim. Bence yeterli bir
Ben iki gebeligimide adetim 5gun geçerken yaptım öyle öğrendim. Bence yeterli bir süre.
Yarın yapayım inşallah vardır her ay hayal kırıklığı yaşıyorum umarım vardır
Çift çizgi çıktıYarın yapayım inşallah vardır her ay hayal kırıklığı yaşıyorum umarım vardır
Cok mutlu oldum hiç umudum yoktu teşekkür ederim kuzumYaa hayırlı olsun![]()