insan kendini çok dinleyince sürekli hamile hissediyor istediği içinde buna yoruyor bende oyleydim 1 2 ay öncesine kadar şuan biraz kendimi rahatlattım. valla aynı şeyler bendede var ama havadan mıdır bilemiyorumSon bir haftadır migde yanmam bulunması sık idrara çıkmam halsizlik sürekli uyuklama oluyor acaba neden oluyor sizede hiç böyle oldumu.
Evet canmAdetiniz geçti mi
Hayir 1 senedir sürekli uapyrm hep negatif oyuzfen korkuyorum yarın hastaneye gidecez neden olmuyor diye bakalım rabim hayırlısını versin kimsenin kucağını boş bırakmasın.Test yaptınız mı idrar yada kan verdiniz mi
Test yapın o zmn korkmayın. Belkıde bekledoginz ay bu aydirEvet canm
Hastaneye gittim bugün doktor test istemdi vitamin ilacı yazdı üç aylık üç ay sonunda olmazsa tüp bebek merkezine gitmemi soyledi Rabbım kimseyi bu acıyla sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasınTest yapın o zmn korkmayın. Belkıde bekledoginz ay bu aydir
Aminn inşallah. Ne kdr süredir dusunuyorsnzHastaneye gittim bugün doktor test istemdi vitamin ilacı yazdı üç aylık üç ay sonunda olmazsa tüp bebek merkezine gitmemi soyledi Rabbım kimseyi bu acıyla sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın
20 yasında kadına hormonu nasıl bılmeden erkekten mı kadından mı ne sorun var bılmeden aslında problem bıle var mı onu bılmeden nasıl sana tup bebek onerdı anlamadım*?Hastaneye gittim bugün doktor test istemdi vitamin ilacı yazdı üç aylık üç ay sonunda olmazsa tüp bebek merkezine gitmemi soyledi Rabbım kimseyi bu acıyla sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın
Herkes kafasına göre birsey diyor hangi doktora gitsem ayrı birsey söylüyor anlamadım20 yasında kadına hormonu nasıl bılmeden erkekten mı kadından mı ne sorun var bılmeden aslında problem bıle var mı onu bılmeden nasıl sana tup bebek onerdı anlamadım*?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?