Sizce hamilemiyim

Fatos0138

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
61
13
18
23
Son bir haftadır migde yanmam bulunması sık idrara çıkmam halsizlik sürekli uyuklama oluyor acaba neden oluyor sizede hiç böyle oldumu.

Son bir haftadır migde yanmam bulunması sık idrara çıkmam halsizlik sürekli uyuklama oluyor acaba neden oluyor sizede hiç böyle oldumu.
insan kendini çok dinleyince sürekli hamile hissediyor istediği içinde buna yoruyor bende oyleydim 1 2 ay öncesine kadar şuan biraz kendimi rahatlattım. valla aynı şeyler bendede var ama havadan mıdır bilemiyorum

Hastaneye gittim bugün doktor test istemdi vitamin ilacı yazdı üç aylık üç ay sonunda olmazsa tüp bebek merkezine gitmemi soyledi Rabbım kimseyi bu acıyla sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın 😔😔
Aminn inşallah. Ne kdr süredir dusunuyorsnz

Hastaneye gittim bugün doktor test istemdi vitamin ilacı yazdı üç aylık üç ay sonunda olmazsa tüp bebek merkezine gitmemi soyledi Rabbım kimseyi bu acıyla sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın 😔😔
20 yasında kadına hormonu nasıl bılmeden erkekten mı kadından mı ne sorun var bılmeden aslında problem bıle var mı onu bılmeden nasıl sana tup bebek onerdı anlamadım*?

Gebe misiniz kanda bakılcak önce eğer yoksa adet söktürücü vverilcek adet olunca 2.3. Gün yine kan verilcek klasik prosedürler böyle işliyor bildiğim kadarıyla 🤔

Yani bunlardan sonra tüp bebek merkezine gidin diyorlarsa doğrudur tabi ama hiç test falan yapmadan da nasıl oluyor bilemedim bende
Bence bi araştırın iyi bir doktor edinin

Back
X