Kuruma çizgisi mi yoksa pozitif mi bilemedim çok ama çok silik ince bir çizgi var gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yaniHiç görünmüyor ki test
Farklı açıdan flash ile çekersen daha iyi olurNasıl yani
Flaşla hiç belli olmuyorFarklı açıdan flash ile çekersen daha iyi olur
Flaşla dedi arkadaş ama ben bile çıplak gözle zor gördümBence hamilesiniz. Ben çoook çoook silik çizgi gördüm. Adetinizin kaçıncı günü?
Tekrar çektim şuanYumurtlamadan 9 gün sonraki silik çizgiler gibi. Yani çok yeni. Umarım yanılmıyorumdur![]()
Arka ışık biraz sönük kalsın açısını yakalarsan çıkar, ben bunları flaş ile çektimFlaşla hiç belli olmuyor![]()
Bu kadar yoğun bir pembelik yok o yüzden çıkmıyorArka ışık biraz sönük kalsın açısını yakalarsan çıkar, ben bunları flaş ile çektim
Bu kadar yoğun bir pembelik yok o yüzden çıkmıyor
Arka ışık biraz sönük kalsın açısını yakalarsan çıkar, ben bunları flaş ile çektim
O halde kan için kesinlikle beklemelisin, benim bu teste kan 2.91 çıktı doktor yükselir dedi ama ben emin değilim. Biraz daha netleşmesini bekleBu kadar yoğun bir pembelik yok o yüzden çıkmıyor
Yok aynı marka şuan kullandımHiç farklı bir kaset testte denedin mi? Mesela benim artımed olan markalarda asla sonucu çıkmıyor hep negatif kalıyor. Ancak farklı markalarda silik çıkıyor markadan markaya da değişiyor
Farklı eczanelerden farklı markalarda denemeni de öneririmYok aynı marka şuan kullandım
Şöyle Cuma günü yaptım bunun gibiydi cumartesi beklenen regl ama olmadım pazar kan verdim negatif ben pko var düzensiz zaten en son regl 19 EylülO halde kan için kesinlikle beklemelisin, benim bu teste kan 2.91 çıktı doktor yükselir dedi ama ben emin değilim. Biraz daha netleşmesini bekle
Deneyeceğim sabah öğle olması fark eder mi şuan iti bari ile 6 gün geçtiFarklı eczanelerden farklı markalarda denemeni de öneririm
Sabah denersen daha iyi olurDeneyeceğim sabah öğle olması fark eder mi şuan iti bari ile 6 gün geçti