sizce hamilemiyim

bilmemne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2025
6
0
1
35
sevgilimle bir ilişki yaşadık ve içime girdi sadece 10 saniye durdu ve içime bosalmadı kızlık zarım patlak degil adet olmama 5 gün vardı hamilemiyim

İçine boşalmadıysa nasıl hamile kalmayı düşünüyorsun? Kızlık zarının konuyla ne alakası var? Cinsellik yaşamadan önce lütfen kendinizi eğitin birazcık.

İçine boşalmadıysa nasıl hamile kalmayı düşünüyorsun? Kızlık zarının konuyla ne alakası var? Cinsellik yaşamadan önce lütfen kendinizi eğitin birazcık.
internetten zevk suyundan hamile kalınır gibi şeyler okudum o nedenle söyledim

içimde 10 saniye falan kaldı yukarıda yazdığım gibi sürtünme ile bile olabilir diyor internette
çok inanma internette yazanlara. ben evliliğimin ilk zamanlarında çocuk istemiyordum. bu tarz yazılar yüzünden doğum kontrol hapı kullandım. şimdi aylardır çocuk için uğraşıyorum. o yüzden kötü düşüncelere, paniğe kapılma bence

çok inanma internette yazanlara. ben evliliğimin ilk zamanlarında çocuk istemiyordum. bu tarz yazılar yüzünden doğum kontrol hapı kullandım. şimdi aylardır çocuk için uğraşıyorum. o yüzden kötü düşüncelere, paniğe kapılma bence
o kadar kolay birsey degil demi içime bile boşalmadı regl olmama 5 gün vardı

Adet oldum sonra 10 gün sonra tekrar oldum ama sanki doğum suyuyla birlikte geldi gibi açık renkte sonra koyulaştı doktora gittim bişey söylemedi tutnma hapı verdi hamile olabilirmiydim acaba merak ediyprum aynı durumu yaşıyan varmı

Back
X