Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zannetmem insanlar aylarca deniyor da olmuyor. içini ferah tut bencesevgilimle bir ilişki yaşadık ve içime girdi sadece 10 saniye durdu ve içime bosalmadı kızlık zarım patlak degil adet olmama 5 gün vardı hamilemiyim
ya bilmiyorum korkuyorumaçılcasızannetmem insanlar aylarca deniyor da olmuyor. içini ferah tut bence
internetten zevk suyundan hamile kalınır gibi şeyler okudum o nedenle söyledimİçine boşalmadıysa nasıl hamile kalmayı düşünüyorsun? Kızlık zarının konuyla ne alakası var? Cinsellik yaşamadan önce lütfen kendinizi eğitin birazcık.
İyi de içine de girmemiş ki?internetten zevk suyundan hamile kalınır gibi şeyler okudum o nedenle söyledim
içimde 10 saniye falan kaldı yukarıda yazdığım gibi sürtünme ile bile olabilir diyor internetteİyi de içine de girmemiş ki?
çok inanma internette yazanlara. ben evliliğimin ilk zamanlarında çocuk istemiyordum. bu tarz yazılar yüzünden doğum kontrol hapı kullandım. şimdi aylardır çocuk için uğraşıyorum. o yüzden kötü düşüncelere, paniğe kapılma benceiçimde 10 saniye falan kaldı yukarıda yazdığım gibi sürtünme ile bile olabilir diyor internette
o kadar kolay birsey degil demi içime bile boşalmadı regl olmama 5 gün vardıçok inanma internette yazanlara. ben evliliğimin ilk zamanlarında çocuk istemiyordum. bu tarz yazılar yüzünden doğum kontrol hapı kullandım. şimdi aylardır çocuk için uğraşıyorum. o yüzden kötü düşüncelere, paniğe kapılma bence
hayır hayır diyorum ya insanlar aylarca yıllarca deniyorlaro kadar kolay birsey degil demi içime bile boşalmadı regl olmama 5 gün vardı
cok sağolunhayır hayır diyorum ya insanlar aylarca yıllarca deniyorlar
Regl oldun mu canım bende aynı durumu yaşadımsevgilimle bir ilişki yaşadık ve içime girdi sadece 10 saniye durdu ve içime bosalmadı kızlık zarım patlak degil adet olmama 5 gün vardı hamilemiyim