Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesiniz tebrik ederimAdetim 11 gün geçikti test yaptım ama ikinci cizgi hemen cikmadı diye 5 dk beklemedim yapar yapmaz koydum oyle sonra unutmusum ertesi gun aklıma geldi baktım bu sekilde sizce hamile olma ihtimalim var mı
5 dk dan sonra çıkan çizgiyi dikkate almayın diyor zaten açıklamasında. Eğer içinizde kuşku varsa tekrar yapınAdetim 11 gün geçikti test yaptım ama ikinci cizgi hemen cikmadı diye 5 dk beklemedim yapar yapmaz koydum oyle sonra unutmusum ertesi gun aklıma geldi baktım bu sekilde sizce hamile olma ihtimalim var mı
Siz nasıl yasadınızAynı şeyi yaşadım.. Negatif
5 dakikadan sonrasını dikkate alamayız o yüzden ne negatif denebilir ne de pozitif. Tekrar test yapıp en fazla 10 dk sonraki sonucu değerlendirmek gerekiyor.Adetim 11 gün geçikti test yaptım ama ikinci cizgi hemen cikmadı diye 5 dk beklemedim yapar yapmaz koydum oyle sonra unutmusum ertesi gun aklıma geldi baktım bu sekilde sizce hamile olma ihtimalim var mı
11 gün gecikmedi başka hiç mi test yapmadınız , sonucunuz çıktı mıKan testi verdim bakalm