Dün test yaptım 15 20 dkk sonra baktığımda silik bir çizgi vardı araştırdım kuruma çizgisi ise islatinca geçiyormuş bgn denedim ama geçmedi sizce hamilemiyim bu islatmadan önceki hali 2 ise islattiktan sonraki hali
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi hangi markaDün test yaptım 15 20 dkk sonra baktığımda silik bir çizgi vardı araştırdım kuruma çizgisi ise islatinca geçiyormuş bgn denedim ama geçmedi sizce hamilemiyim bu islatmadan önceki hali 2 ise islattiktan sonraki hali
Var gibi hangi marka
kan testi ver canımYani endişeliyim biraz ilk deneyimim yardım edin ne olur yok karnına yapilirmi bgn yapsam tekrar
Markası ne testin var gibi duruyorRica etsem bakabilirmisiniz acil.Adetime 5 gün kala bu şekilde çıktı acaba hamilemiyim Eki Görüntüle 3634443
Maalesef yok kan testindeMarkası ne testin var gibi duruyor![]()
Maalesef yok kan testinde çıkmadıMarkası ne testin var gibi duruyor![]()
Var gibi baya belli kan verin derim benim de bugun 5-6 gun var test alicam insallah vardir dua edin lutfenRica etsem bakabilirmisiniz acil.Adetime 5 gün kala bu şekilde çıktı acaba hamilemiyim Eki Görüntüle 3634443
Ben kan verdim ama negatif çıktı en kesin test kan testi kan testi yaptırın benceVar gibi baya belli kan verin derim benim de bugun 5-6 gun var test alicam insallah vardir dua edin lutfen
Days comfortMarkası ne testin var gibi duruyor![]()
Ay ben hamile olduğumu bununla öğrenmiştim ve sizinkine benziyordu testim bence varDays comfort