Sizce hamilemiyim?

leylamecnun88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
19
0
0
Diğer
Kızlar günaydın aranıza yeni katıldım...Sizlere bir sorum olacaktı...Bende pco var.bazen düzensiz adet olabiliyorum ama çok değil bir kaç gün değişiyor...Geçen ay önce bir iki damla kahverengi akıntı geldi sonra 1 2 saat sonra adet oldum.Gögüslerim sızlıyodu kasıklarım ağırıyodu.....Ama bu sefer 13 ünde adet olmam lazımdı olmadım idrar tresti yaptım o gün negatif ertesi gün kan testine gittim o da negatiff....Ama kan testine gitttiğimin ertesi günü benden 2 3 damla kahverengi akıntı geldi dedim tamam adet oluyorum 5 gün geçti hala olmadım bunu bana açıklarmısınızz....Kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilirmi?Geç döllenme olabiiilirmi bu durumum...Bu arada ne adet belirtisi nede gebelik belirtisi yaşamıyorum 5 gündür ara ara adet olacakmışım gibi kasıklarım ağırıyor o kadar...

olsaydı kanda çıkmazmıydı hadi kan doğru diyelim kahverengi akıntı ne oldu merak ettim....

belki gec dollenme olmustur canım ama pko bu guvenemiyorsunki cok sinir bir hastalık bende adetimi bekliyorum kesin eminim olmiyacak

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm önce biraz sabırlı ol ve birkaç gün bekle sonra test yap. bu arada kendine kafanı dağıtıp oyalanacak bişeyler bul ki stres yapma. biliyorum beklemek zor ama yapacak başka bişi var mı :44: sana diyorum ama ben de az önce test yaptım daha adetime 7 gün var

arkadaşım bende pcoluyum sakın umudunu kaybetme .zaten pcolu oldugun için bu sorunları yasıyorsun .olsaydı kanda çıkardı
ama inan yerleşme kanaması o şekilde olmuyor ümitlenip sonunda hüsranla karşılaşmak ne demek bende burdaki herkes
kadar iyi biliyorum..dediğim gibi umudunu kaybetme cünkü ben şu anda 12 haftalık hamileyim..darısı başına ama mutlaka
bir doktora gorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…