Canim test yaptirdigjn hastanedeki doktorlara bi danis istersen genelde bu durumda bekliyolar olabilir diye ablaminda adeti gecikince yaptirmistik buna benzer degerler cikmisti bekleyin dedi dr zzaten bi kac gune adet oldu benim mesela adetimi 2-3 gun gecmisti ve degerim 1791 cikmisti umarim gonlunden gecen olur
Canim test yaptirdigjn hastanedeki doktorlara bi danis istersen genelde bu durumda bekliyolar olabilir diye ablaminda adeti gecikince yaptirmistik buna benzer degerler cikmisti bekleyin dedi dr zzaten bi kac gune adet oldu benim mesela adetimi 2-3 gun gecmisti ve degerim 1791 cikmisti umarim gonlunden gecen olur
Valla kimyasal gebelik falan demediler adeti henuz yeni geciktigi icin belki artis olabilir ama tam hamile denmesi icinn beklemej lazim demislerdi benimki ise o ay icin bekledigim bisey oldugundan adetim 2 gun gecikince hemen kan testi yaptirdim cunku kanda 21.gunlukken bile belli oluyo bunu bildigim icin onceden yaptirmamistim
Tsk ederim canim sagolasin Allah umarim sana da nasip eder senn simdiden dikkat etmeye bak kendine basin agrisa bile ilac falan icme Hic belli olmaz umarim hamilesindir :)
Gunaydın
Bugun doktora gittik adet 4 gun gecıkmıstı fakat beta hcg 26 olduğundan gebelik olusmus ama sonlanmış.yeniden adet gorup vücuttan çıkmasını beklıcez.
Sanırım bu kimyasal gebelik dedikleri.Cokmu ağrılı oluyor bu kanama korkuyorum..
Birde vücutta parça kalma durumu varmıdır sizce yada bunun kontrolü nasıl yapılabılır.
Ben adetimden 9 gün önce evde test yaptım pozitif çıktı kan testi nde deger düşük çıktı telde öğrendim güzel sonucu eşim sonucu almaya gittiğinde Biyolog değeri düşük dış gebelik olabilir dedi kese gözükmedibüyük ultrason da gördüler yani adet gecikmesi en iyi çözüm insan erken davraninca üzülüp geriliyor adet gecikmesini beklemek en iyisi