Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yırtılsa ilşkiden cıktında vajınadan gerı akıyor zaten vajına spermlerın hepsını kabul etmez bişey akmadıysa bosalmamustırKorunmuyodum daha önce kondomla ilişkiye girdik daha yaşım çok genç endişeleniyorum anne olmak için erken oldugunu düşünüyorum acaba kondom yırtıldımı felan diye düşündüm
2 kez regli oldum dıyorsun nezamn ıcıne bosalmıstıreglınden 14 gun felansa ozamn yumrtlma gunlerı en ıyısıdogum kontrol kulln en iyisi yaz resmını yolayımı 30 tlhamile değildirim yani dimi
Test yap kan tahlılı yaptır sonra dogum kontrol kuln yoktur bısey2 kez regli oldum dıyorsun nezamn ıcıne bosalmıstıreglınden 14 gun felansa ozamn yumrtlma gunlerı en ıyısıdogum kontrol kulln en iyisi yaz resmını yolayımı 30 tl
Olmaz sanrım yumurtlma gunu regliden 14 gun sonra oluyor cunku bırde ılşkiden soramı 2 defa adet olsunuzadetimin son günüydü ilişkiye girdiğimizde
Yarın eczaneden test alın bakın yoktur xd vala bende oleyım ıstyorum olmyo xd ama su resmını yoladım hap kuln ıstmyosan ama yasın gecmeden yapben hep şanssız oldugumu düşünüyorum %1 lik ihtimal de olsa bana denk gelir diye düşünüyorum
öyle kendi başınızz hap öneriyorsunuz ama hherkes kullanamaz doğum kontrol hapını. ayrıca aile hekimleri ücretsiz veriyor. hem kullanma şeklinde bile bir sürü ayrıntı varYarın eczaneden test alın bakın yoktur xd vala bende oleyım ıstyorum olmyo xd ama su resmını yoladım hap kuln ıstmyosan ama yasın gecmeden yap