- 22 Haziran 2016
- 226
- 45
- 13
- Konu Sahibi minelkaren2009

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanda bakılmadı hastanede yine israrda bakılıp negatif kistin icin polikliniğe gel sana söktürücü yazsın dedi doktor ve benim aksamında kanamam başladı aslında zaten istemiyorum ama sanki istiyo gibiyimde :) emin olamıyorum :)Kan değerlerinde bakılırsa hamile değilsin üzerine bir de adet gormussun. Kistin için de doktora git canım adetten sonra. Geçmiş olsun
Pardon canım 1.5 cm kist demissin ben onu kan testi sandım kafam karıştı.:) Adet gormussun ama zannetmiyorum hamile olduğunu. Ama o kist icin yine bir doktora gorun adet ile dökülen kistler olabiliyor çünkü benimde folikul kistim vardı adetle gitti. hayırlısı olsun hakkında canım :)Kanda bakılmadı hastanede yine israrda bakılıp negatif kistin icin polikliniğe gel sana söktürücü yazsın dedi doktor ve benim aksamında kanamam başladı aslında zaten istemiyorum ama sanki istiyo gibiyimde :) emin olamıyorum :)
Evet banada öyle dedi o dediğin kistten olmuş ne ki o :)Pardon canım 1.5 cm kist demissin ben onu kan testi sandım kafam karıştı.:) Adet gormussun ama zannetmiyorum hamile olduğunu. Ama o kist icin yine bir doktora gorun adet ile dökülen kistler olabiliyor çünkü benimde folikul kistim vardı adetle gitti. hayırlısı olsun hakkında canım :)
Gelişmiş yumurta catlamiyor canım o da kist haline geliyor. Ama adetle atılıyor herhangi bir ilaç tedavisine gerek yok :)Evet banada öyle dedi o dediğin kistten olmuş ne ki o :)
Evet !!!!Doktor ''kesin hamile degilsin" demis.Daha neyi sorusturuyorsunuz ki.
biz hamilesin desek ne olacak bizlere mi inananacaksin
Evet h
Evet !!!!
Hoşuma gidiyor bende böyle bir manyağım sen işine bakalabilirsim canım agzı olan değil beyni olan yorum yapsın diye yazmıstım ama her yerde senden bir tane var maalesefO zaman neden idrar testi yapiyorsun?
Hamilesin demekle oluyorsa![]()