Sizce hamilemiyimm

Dilem16

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
29
3
6
41
Merhaba arkadaslar ben 3 ay once dogum yaptim ve dogumdan sonra 10 gun kanamam oldu ve bidahada adet gormedim .. kirkima yakin bikac gun kanamam oldu . Ve o kanamadan sonra esimle sadece birker korumasiz iliskiye girdim sizce hamile olabilirmiyimmm suan bebegim uc aylik adetim yok yardimci olursaniz sevinirim ..herkes dogumdan sonra normal bir sene adet glrmeyenler varmis daa benim o iliskim kafami karistiriyorr hamile oldugumu nasil anlarim ??

Hamile olma olasılığın var. Çünkü kırktan sonra adet görmüşsün. Keşke korunsaydın Can'ım şüphesi bile zor.

Hamile olma olasılığın var. Çünkü kırktan sonra adet görmüşsün. Keşke korunsaydın Can'ım şüphesi bile zor.
Yaaa off ole demeyin bebegim cok kucuk... yanlislikla oldu cok afedersiniz hemen tuvalete gitmisdim faydasi olurmu acaba?? Ve 40 dan once gordum adet sanirsam 35 imde felan ayindan sonra isde

Yaaa off ole demeyin bebegim cok kucuk... yanlislikla oldu cok afedersiniz hemen tuvalete gitmisdim faydasi olurmu acaba?? Ve 40 dan once gordum adet sanirsam 35 imde felan ayindan sonra isde
Bende 33 te adet gördüm 4 gün sürdü sonraki ay tam zamanında oldum . Olacağı varsa olur Can'ım. Sıkma canını oda evlat oda evlat. Zamanlı olması iyi tabiki ama olursa ne yapabilirsin? İnşlh yoktur diyelim test yaptır bian önce bebeğini emziriyorsun çünkü

Evet oyle tabi Allah herkese bu duyguyu nasip etsin evlat gibisi yok.. ama ben yurt disinda yalniz yasiyorum ailem akrabam
Kimsem yok ben ve esim iki cocuk benim icin cok zor olur.. test yapmaya cok korkuyorum ve emzirmemde bir sorun olurmu ?? Hic bir belirtim yok ama

Bazı kadınlarda Bebek'te sararma kusma gözlenebiliyormuş. Bende kızımı emzirirken kaldım bıraktım hemen inşlh bişey olmaz ama mecbur yapcan şüphen barsa

Bazı kadınlarda Bebek'te sararma kusma gözlenebiliyormuş. Bende kızımı emzirirken kaldım bıraktım hemen inşlh bişey olmaz ama mecbur yapcan şüphen barsa
Benim bebegim dunyaya geldiginden beri zaten surekli kusuyor ve halen devam ediyor .. ama son zamanlarda gogsumu hic emmemk istemiyor en fazla bes dakika emiyorr.. Allah imm hayirlisini nasip etsin insallah

Hayırlısı olsun Can'ım herşey de var Bi hayır
Benim bebegim dunyaya geldiginden beri zaten surekli kusuyor ve halen devam ediyor .. ama son zamanlarda gogsumu hic emmemk istemiyor en fazla bes dakika emiyorr.. Allah imm hayirlisini nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…