Sizce hamişmiyim ne olur bir cevap yazın

sevdam81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
197
1
26
İstanbul
şöle anlatayım gecen ay 9nısanda hasta oldum 7 gun surdu ve bti snra bitti diye sevındım 5 gn temiz geçtim ay sonu gibi ayın 21 gıbı hasta oldum adet gıbı oda 4 veya 5gün sürdü snra mayıs ayı grdı bugun olmam lazım dı olmadı ama 2 3 gundur sol kasgımda batma var hafıf sancı var belımdede agrı vardı anlıcagın hasta olcam sandım ama olmadım bugun test yaptım c koyu t çizgisi pembe cıktı görünebiiyo yani...ve bu ayda 2 defa olma işi başıma ilk defa geldi..sizce hamişmiyim

Ikinci çizgiyi silik de olsa görmüşsün bence hamilesin. Kesinleştirmek için kan testi yaptırabilirsin. Tebrik ederim.

Canım benimde aynı silik çıkmıştı gittim birtane daha aldım o biraz daha koyuydu hcg hassasiyetine göre değişio testler yerleşme olmasa o hormon salgılanmaz zaten yarın kan testinde 709 çıkmıştı değerim bence hamilesin canım Rabbim tamamına erdirsin

Canım benimde aynı silik çıkmıştı gittim birtane daha aldım o biraz daha koyuydu hcg hassasiyetine göre değişio testler yerleşme olmasa o hormon salgılanmaz zaten yarın kan testinde 709 çıkmıştı değerim bence hamilesin canım Rabbim tamamına erdirsin

kızlar kan testı yaptrdım doktor negatif dedi ama ben ıdrar testı pozıtıf dıyınce bana 3 gun snra yne gel dedi neden öle dediki:(((( beta 0.10

Bi ayda iki kere adet olman çok ilginç bence o ikinci adet değildir ikinci kahverengi leke gibi geldiyse derimki içinde kalanları atmışın öylede değil ama polip vajinal kanamada olabilir banada oldu daha önce ama kahverengi gibiydi yine yerleşmede değil valla çözemedim hcg olayında doktora gittikten sonra bi idrar testi daa alaydın keşke yine silik çizgi varsa kan testide yanlış olabilir bazen yanlış ölçülebiliyor eğer bu sefer silik çizgi çıkmamışsada belki kimyasal gebelik gibi bişi olabilir kendiliğinden düşmüş olabilir allahım yüzüne baksın gönlüne göre versin canım sen yinede bi idrar testini tekrarla

Back
X