Elektrikli Süpürgeler sizce hangi gündelik süpürge?

hazelnaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
357
32
118

arnica 5000 kullanıyorum ama sulu olduğu için her an kullanamıyorsun..Evde gündelik süpürge için bana yardımcı olursanız sevinirim bayanlar:):):)

.

Ürün Özellikleri

$47-85157-big.webp Fakir Darky 1600 İkisi Bir Arada Dik Kuru Vakum Süpürgesi
Toz torbası gerektirmeyen elektrikli dik süpürge olup, ayrıca tutma sapı ve üçgen yer aparatı çıkarıldığında el süpürgesi olarak da kullanılabilme özelliği taşır.
1600 W
Açma / kapama düğmesi
Ergonomik tutma sapı
1 L toz haznesi
Üçgen yer aparatı
Kolay döndürülen tutma sapı
Kablo sarıcı

Ürün Özellikleri

Merlin Aa 13G1 Mini Elektrikli Süpürge

.
800 W
Hapa Filtre
Şeffaf Toz Haznesi
Dar uçlu boru,perde fırçası,koltuk temizleme aparatı
Uzatma Boruları
Süpürücü Fırça
Ergonomik şık dizayn

Son düzenleme:

arnica 5000 kullanıyorum ama sulu olduğu için her an kullanamıyorsun..Evde gündelik süpürge için bana yardımcı olursanız sevinirim bayanlar:):):)

.

Ürün Özellikleri

Eki Görüntüle 642486 Fakir Darky 1600 İkisi Bir Arada Dik Kuru Vakum Süpürgesi
Toz torbası gerektirmeyen elektrikli dik süpürge olup, ayrıca tutma sapı ve üçgen yer aparatı çıkarıldığında el süpürgesi olarak da kullanılabilme özelliği taşır.
1600 W
Açma / kapama düğmesi
Ergonomik tutma sapı
1 L toz haznesi
Üçgen yer aparatı
Kolay döndürülen tutma sapı
Kablo sarıcı

Ürün Özellikleri

Merlin Aa 13G1 Mini Elektrikli Süpürge

.
800 W
Hapa Filtre
Şeffaf Toz Haznesi
Dar uçlu boru,perde fırçası,koltuk temizleme aparatı
Uzatma Boruları
Süpürücü Fırça
Ergonomik şık dizayn

SLM

Sana önerebileceğim son cıkan günlük kullanabileceğin Fakir Matrix Elektrikli Süpürge :) çok şirin ve elimin altında bulundurabiliyorum her zaman fiyatı da çok uygun 80 tl ye aldım annem çok beğendiği için bir tanede ona hediye alıcam anneler günü için :) benden tavsiye kolaylıklar diliyorum hangisini alacağını çok merak ediyorum. :)

SLM

Sana önerebileceğim son cıkan günlük kullanabileceğin Fakir Matrix Elektrikli Süpürge :) çok şirin ve elimin altında bulundurabiliyorum her zaman fiyatı da çok uygun 80 tl ye aldım annem çok beğendiği için bir tanede ona hediye alıcam anneler günü için :) benden tavsiye kolaylıklar diliyorum hangisini alacağını çok merak ediyorum. :)

fakir matrixi bnde gördm dikkatimi çekmişti . bu ay alacam hayrlısıyla

Evdeki Arçelik makinemden memnun olmadığım için(çekim gücü oldukça zayıftı) hazır kampanya da varken Samsung aldım,almaz olaydım.Çekim gücü hariç hiçbirşeyinden memnun değilim.Ne yapın edin ama Samsung almayın,benimki gibi başınıza bela olmasın.Olumsuz özellikleri şöyle:
-Sap gibi bir tutamak yapılmış ama makineyi oradan tutup taşımaya kalkınca iç tarafta onu tutan plastik dışarı doğru çıkıyor ve bu da soruna neden oluyor.o yüzden makineyi bir yerden bir yere taşımak için kucaklamanız gerekiyor :)
-Saplardaki boru ve aparat takıp çıkarma yerleri dandik bir klips sistemiyle yapılmış,2 ay sonra koptu ve şimdi boruları ve süpürge ucunu hiçbir şekilde çıkaramıyorum.
-Süpürgenin ucundaki aparatın üzerindeki fırçalı-fırçasız temizleme yapabilmek için yapılmış müthiş dandik düğme zaten oldukça zor hareket etmekteydi ve sanırım 50.kullanımda içten kırıldı,şu an çalışmıyor.Yani artık halı dışındaki zeminleri temizlemek neredeyse imkansız hale geldi.
-Toz filtresi dayanıksız bir sünger ve kenarındaki silikondan oluşuyor.Bir kaç kullanımdan sonra baktım ki silikonla sünger birbirlerinden ayrılmaya başlamış.
-Ayrıca hortumu çok ucuz bi malzemeden yapılmış,temizlik yaparken kıvrılıp makineyi boğuyor.
Bne hiç böyle uyduruk bir makine görmemiştim,sağolsun Samsung uğraşıp yapmış.
150-200 fazla verip Philips Maraton almadığıma pişman oldum.
Hatta şunu da ekleyeyim.Evde üç Samsung ev eşyamız var,hepsinden şikayetçiyiz.Aman dikkat edin,uzak durun.Biz yandık başkası yanmasın.

Back
X