- 23 Ocak 2012
- 194
- 2
- 68
- Konu Sahibi SonBahar0108
Merhaba kızlar
10 gün sonra nişanlımla 4. yıldönümümüz
Ve nişanlandıktan sonraki ilk 
Malumunuz hediye aramakla meşgulüm. Elimle yapacağım birkaç şey var ama onun dışında da bir hediye almak istiyorum. Klasik hediyelerin hepsini aldım kravat gömlek tişört parfüm vs. Size bulduğum brkaç seçenek sunacağım yorum yaparsanızz çoook mutlu olurumm
bi deee iki hediye seçerseniz dahaa mutlu olurum şimdiden teşekkürler 
1-) Malum birbirine götürülen bohçalarda biz terlik almadık. Çünkü kız-erkek çift şirin terliklerden almayı istiyorduk birlikte. Bunu alıp sürpriz yapabilirim. Ben alırsam beğenir zaten
2-) içine resimlerimizi koyacağım bir digital çerçeve
3-) İsminin yazılı olduğu kalem , kartvizitlik anahtarlık ya da bunlardan biri
4-) baş harf ya da ismimizin yazılı olduğu kol düğmesiii . illa alttaki olacak diye bişey yok :)
evet hangisiiiiiii :)))
10 gün sonra nişanlımla 4. yıldönümümüz

Malumunuz hediye aramakla meşgulüm. Elimle yapacağım birkaç şey var ama onun dışında da bir hediye almak istiyorum. Klasik hediyelerin hepsini aldım kravat gömlek tişört parfüm vs. Size bulduğum brkaç seçenek sunacağım yorum yaparsanızz çoook mutlu olurumm

1-) Malum birbirine götürülen bohçalarda biz terlik almadık. Çünkü kız-erkek çift şirin terliklerden almayı istiyorduk birlikte. Bunu alıp sürpriz yapabilirim. Ben alırsam beğenir zaten

2-) içine resimlerimizi koyacağım bir digital çerçeve

3-) İsminin yazılı olduğu kalem , kartvizitlik anahtarlık ya da bunlardan biri

4-) baş harf ya da ismimizin yazılı olduğu kol düğmesiii . illa alttaki olacak diye bişey yok :)

evet hangisiiiiiii :)))