Sizce hangi isim güzel kızlar yardım lütfen ??

Siz olsanız hangi ismi koyardıniz?

• Cansu

OY: 7 14,0%
  • Begüm

OY: 9 18,0%
  • Ecrin

OY: 7 14,0%
  • Gökçe

OY: 18 36,0%
  • Yağmur

OY: 9 18,0%

• Ankete Katılan
    50

Misk-i amber

❤07.06.2017❤《▪Hoşgeldin Begüm ▪》
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
1.050
1.282
83
:KK200:Gökçe anlamı semavi mavimsi guzel gösterisli
:KK200:Yağmur bereket anlamında
:KK200:Cansu anlamı hayat veren su
:KK200:Begüm anlamı prenses kadın hükümdar
:KK200: Ecrin anlami Allahın hediyesi

Çooook kararsızlık kötüymüş:KK35: yardımcı olurmusunuz siz olsanız hangi ismi koymak isterdiniz :KK19::anneadayı:

İsimlerin anlamlarından emin misiniz? Ecrinin anlamı konusunda çeşitli söylentiler var çünkü.
Cansu veya Yağmur..

canim hepsi guzel isimlerin bir ogretmen olarak 600 ogrencim var bunlardan yağmur begüm cansu bunlar öğrencilerimde cok fazla var gokce ve ecrin bu yıl birer ogrencim var bence ondan ecrin gokce secilebilir..

Ecrin yasin suresinde geçer ve anlamı Allah'in verdigi ihsan (iyilik) karşılığında ödenen bedel demektir.ücret demek doğru bir tanım olmaz

Ecrin,ücret demek.
Canim Ecrin ismi Arapça kökenli bir isim farklı anlamlar taşımasi normal çoğu yerde Allahın hediyesi anlamını taşıyor tıpkı bizim Türkçemiz gibi birden fazla anlam yüklenebiliyor gül ismi hem çiçek anlaminda hemde gülmek anlamına da geliyor bunun gibi mesela

Canim Ecrin ismi Arapça kökenli bir isim farklı anlamlar taşımasi normal çoğu yerde Allahın hediyesi anlamını taşıyor tıpkı bizim Türkçemiz gibi birden fazla anlam yüklenebiliyor gül ismi hem çiçek anlaminda hemde gülmek anlamına da geliyor bunun gibi mesela
Sözcüklerin birden fazla anlamı olabilir tabi ama ben bu anlamını biliyorum.bu yüzden de böyle bir anlamı olan ismi koymazdım çocuģuma.tabi tercih senin.hayırlısı olsun.

Sözcüklerin birden fazla anlamı olabilir tabi ama ben bu anlamını biliyorum.bu yüzden de böyle bir anlamı olan ismi koymazdım çocuģuma.tabi tercih senin.hayırlısı olsun.
Tabi canım hayırlısi tercih meselesi bnde şuan ecrinden çok gökçe ismini düşünüyorum ;)

Gökçe, güzel bir seçim:KK9:
Şiir olabilir bir de Ayris.Ayris ,Türkçe bir isim.Anlamı ayın kumsaldaki yansıması(yani yansımış hali)Kızım olsa Ayris'i çok ciddi düşünürdüm.:KK28:
Bnde kızım olsa kesin Aysima koycam diyordum bu ismin anlamida ayın siması diye geçiyor kızım olucak inşallah da artık hiç bi ismi beğenmez oldum kesin sende benim gibi olursun demedi deme :)))) ayris de güzel isim bu arada ;)

Bnde kızım olsa kesin Aysima koycam diyordum bu ismin anlamida ayın siması diye geçiyor kızım olucak inşallah da artık hiç bi ismi beğenmez oldum kesin sende benim gibi olursun demedi deme :)))) ayris de güzel isim bu arada :KK66:
Öyle oluyor de mi,zamanı gelince insan bir türlü karar veremiyor,öncekilerden vazgeçiyor:KK48: sen aysima deyince aklıma Mihrimah geldi.Güneş ve ay demek.Çok anlamlı aslında:super:

Öyle oluyor de mi,zamanı gelince insan bir türlü karar veremiyor,öncekilerden vazgeçiyor:KK48: sen aysima deyince aklıma Mihrimah geldi.Güneş ve ay demek.Çok anlamlı aslında:super:
Listemde mihrimah ismi de var iyice kafamı karıştırma kız :))) anlamı gerçekten çok güzel bi isim

Back
X