Sizce hangi isim güzel kızlar yardım lütfen ??

Siz olsanız hangi ismi koyardıniz?

• Cansu

OY: 7 14,0%
  • Begüm

OY: 9 18,0%
  • Ecrin

OY: 7 14,0%
  • Gökçe

OY: 18 36,0%
  • Yağmur

OY: 9 18,0%

• Ankete Katılan
    50
:KK200:Gökçe anlamı semavi mavimsi guzel gösterisli
:KK200:Yağmur bereket anlamında
:KK200:Cansu anlamı hayat veren su
:KK200:Begüm anlamı prenses kadın hükümdar
:KK200: Ecrin anlami Allahın hediyesi

Çooook kararsızlık kötüymüş:KK35: yardımcı olurmusunuz siz olsanız hangi ismi koymak isterdiniz :KK19::anneadayı:
Ecrin güzel isim ve de Kuran'da geçiyor olması ve anlamı çok güzel diğerlerini bilemiyorum

:KK200:Gökçe anlamı semavi mavimsi guzel gösterisli
:KK200:Yağmur bereket anlamında
:KK200:Cansu anlamı hayat veren su
:KK200:Begüm anlamı prenses kadın hükümdar
:KK200: Ecrin anlami Allahın hediyesi

Çooook kararsızlık kötüymüş:KK35: yardımcı olurmusunuz siz olsanız hangi ismi koymak isterdiniz :KK19::anneadayı:

Cnm öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Ben yağmur koydum çokta memnunum kuzum hem ismi gibi bereketiylede geldi.

Kızlar hamile,değilim ama,bir gün kızım olursa eşim eslem istiyor bende alya olsun yanına da,dedim eslem alya sizce uyumlu mu ve alya,isimli bebeği,tanıdıgı olan varmı nasıl,oluyorlar artı isim hakkında bilgisi olan

Cnm öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Ben yağmur koydum çokta memnunum kuzum hem ismi gibi bereketiylede geldi.
Amin canım benim Sağol Allahım ömür versin yağmur çok güzel bir isim kız çocuğu zaten bereketiyle geliyor gerçekten

Amin canım benim Sağol Allahım ömür versin yağmur çok güzel bir isim kız çocuğu zaten bereketiyle geliyor gerçekten

Gerçekten öyle kızıma hamile olduğumu öğrendikten bir gün sonra ev sahibi olduk ve her ev taşımada ya da güzel bişey olduğunda yağmur yağdı bizde dedik kızımızın adını bari yağmur koyalım.

Gerçekten öyle kızıma hamile olduğumu öğrendikten bir gün sonra ev sahibi olduk ve her ev taşımada ya da güzel bişey olduğunda yağmur yağdı bizde dedik kızımızın adını bari yağmur koyalım.
İnşallah benim kizim da bereketiyle gelirde bizde ev sahibi oluruz biran önce :) çok sevindim sizin adınıza Allah mutluluğunuzu daim etsin:)

Bir oğlum var ismi Kayra , bir de kızım olsa ismi Zümra istiyorum inşallah :dua: Senin seçeneklerinden bence Gökçe söylenişi de önemli bence anlamı kadar :KK16:

Back
X