Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Sizce hangi mobilya?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

mairuj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
784
20
98
Ankara
Daha önce Yataş Enza'dan Epoca serisini beğenmiştik ama üretimden kalkmış :50: Diğer mobilyaları da Enza'dan seçeriz diye düşünmüştük. Fotoğrafı bu;
$epoca.webp

Oradan başka seçim yapamayınca diğer markalardan baktık ve Doğtaş'tan beğendik;

$tv.webp $yatak odası.webp

Mudo'nun koltuklarıyla kombin yapmayı düşündüm;
$mudo koltuk.webp

Sizce bunlar nasıl?

Evlenip başka bir şehire gideceğim için yerel olan iyi mobilyacıları tanımıyorum. Yurt çapında faaliyet gösterenlerden de sadece Doğtaş'tan beğendim ama Doğtaş hakkında da çok şikayet var :50:

Bilemedim kızlar, mobilya da öyle kolay değiştirilen bir şey değil ki...

Siz ne dersiniz? Aklıma başka bir seçenek de gelmiyor. Bu gidişle "nasip" deyip Doğtaş'tan alma ihtimalim çok yüksek :9:

Son düzenleme:
Ben doğtaşın modellerini beğeniyorum bence güzel seçimler burada yer verdikleriniz ancak o mudo koltuk takımı sanki o takımlara pek uymaz gibi geldi, o koltuk takımları biraz daha country tarzı evler için ideal. Sizin gösterdiğiniz takımlar için daha spor koltuk takımlarına ihtiyacınız var gibi. Nacizane fikrim tabii :31:

Her neyden yana olursa olsun seçiminiz, aşkla eskitin :16:

Teşekkür ederim yorumunuz için :)

Mudo'nun koltuklarını çok beğeniyorum yıllardır. Hep farklı farklı kırlentlerle kullanmayı düşündüm :) Tarzları biraz daha farklı evet ama her mobilyayı Mudo'dan almaya kalksak çok pahalıya gelecekti. O yüzden diğer markalardan kombin yapmaya çalışıyorum :)

Teşekkür ederim yorumunuz için :)

Mudo'nun koltuklarını çok beğeniyorum yıllardır. Hep farklı farklı kırlentlerle kullanmayı düşündüm :) Tarzları biraz daha farklı evet ama her mobilyayı Mudo'dan almaya kalksak çok pahalıya gelecekti. O yüzden diğer markalardan kombin yapmaya çalışıyorum :)

Anlıyorum canım o zaman klasik mobilyalardan ziyade daha spor modellere yönelmelisin,
Hatta imkanın varsa bence bir mobilyacıyla görüşüp mobilyalarını özel imalat yaptırabilirsin.
İnan işinin ehli bir mobilyacı bile yapsa satın aldığın fiyata denk bir rakam verirler.
Hem nasıl istiyorsan o tarz yaptırırsın hem de kullandığı malzemeyi bilirsin :31:

Anlıyorum canım o zaman klasik mobilyalardan ziyade daha spor modellere yönelmelisin,
Hatta imkanın varsa bence bir mobilyacıyla görüşüp mobilyalarını özel imalat yaptırabilirsin.
İnan işinin ehli bir mobilyacı bile yapsa satın aldığın fiyata denk bir rakam verirler.
Hem nasıl istiyorsan o tarz yaptırırsın hem de kullandığı malzemeyi bilirsin :31:

Ah şu başka şehre gitme durumu olmasa... :) Çok mantıklı dediğiniz ama tanımadığımız şehrin mobilyacılarına pek güvenemeyeceğimiz için mecburen Türkiye geneli satış yapanlara bakıyoruz.

Ah şu başka şehre gitme durumu olmasa... :) Çok mantıklı dediğiniz ama tanımadığımız şehrin mobilyacılarına pek güvenemeyeceğimiz için mecburen Türkiye geneli satış yapanlara bakıyoruz.

Tabii montajı var demontajı var... Zor işler bunlar kuzum Allah yardımcın olsun :31:

Sizce bunlar nasıl?

Evlenip başka bir şehire gideceğim için yerel olan iyi mobilyacıları tanımıyorum. Yurt çapında faaliyet gösterenlerden de sadece Doğtaş'tan beğendim ama Doğtaş hakkında da çok şikayet var :KK50:

Bilemedim kızlar, mobilya da öyle kolay değiştirilen bir şey değil ki...

Siz ne dersiniz? Aklıma başka bir seçenek de gelmiyor. Bu gidişle "nasip" deyip Doğtaş'tan alma ihtimalim çok yüksek :KK9:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
güzel modeller fakat hangi şehirdesin bilmiyorum bende çok mobilya için gezdim izmirden aldım karabağlarda kerem mobilyadan çok memnun kaldım doğtaş ve kelebek te beğendiğim şeyler oldu ama saçma yüksek fiyatlıydı ben aldım diyemi bilmiyorum ama benim mob ilyalarım daha güzel en azından hepsi mdf yapıldı ve dolap arkalıkları da çok kalın 2 santim demişlerdi bize daha önce gezdiğim hiçbir yerde görmemiştim bu kadar kalın arkalık ben çok memnum kaldım ...

Back
X