• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangi şapkayı almalıyım?

rafadantayfa

Sen Benim En Kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
11.100
93
213
İstanbul
Kızlar şapka seçmemde yardımcı olurmusunuz?Model ve renk ayrı beğensenizde fikrinizi belirtirseniz sevinirim.Belki şapkanın yakışıp yakışmamasında etkili olur saçlarım omuz hizamda kumral.Beyaz tenliyim...

$Hediyelik_942941.webp$Hediyelik_942902.webp$Hediyelik_942824.webp$Hediyelik_942973.webp$Hediyelik_942907.webp$Hediyelik_942851.webp$Hediyelik_942929.webp$Hediyelik_942881.webp

Son düzenleme:
hepsi birbirinden güzel canım benim sen en iyisi bi kaç tane al değişik değişik takarsın:1:

Evet aslında oda güzel fikir bir kaç tanede alabilirim ama içlerinden kesinlikle alma çocuksu görünüyor denecek seçenekler varmı diye merak ettim.Yoksa bende hepsini beğendim.Yorumun için sağol bebem:38:

slm canım bence kırmızı şapka çok güzel bu arada ben şapka hastasıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:54:

slm ben seni artık her yerden bulurum güzellik bence sana tüm şapkalr yakışırrrrrrrrrrrrrrr:54:

Teşekkür ederim canımmm:38:Birkaç modeli aldım ama içlerinde kırmızı yok.Benim yanaklarım uatnınca birde soğuktan kızarıyor o yüzden bana kırmızı hiç yakışmıyor:1:

benimde kızarır yavrum sen benim ruh ikizimmisin kız yoksa ama bana eşim kırmızıyı çok yakıştırır yanaklarım kızarınca kırmızı şapkayla bebek gibi oluyosun der:29:

benimde kızarır yavrum sen benim ruh ikizimmisin kız yoksa ama bana eşim kırmızıyı çok yakıştırır yanaklarım kızarınca kırmızı şapkayla bebek gibi oluyosun der:29:

Banada yakıştığını söylüyorlar ama ben sevemiyorum yanaklar kırmızı elbise kırmızı yada şapka ben kendimi dahada bir kırmızı hissediyorum o zaman.:17:

Son düzenleme:
Back
X