Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın bende adetimden 7 gün önce test yaptım negatif çıktı ama herkes erken davrandın dedi adetin geçince gidp kan testi yaptır dediler şimdi 12 ekimi bekliyorum gelmezse 4_5 gün sonra test yaptırcamEvet idrarda da çıkar ama yanıltma payı var. Arkadaşım 5 kere test yapmıştı 5 inde de negatifti adeti 1 hafta geçince gitti kan verdi öğrendi ki 5 haftalık hamileEvet kan testinde de çıkar ama kişiye göre çıkmayadabilir. Çünkü HCG hormonu önce kana sonra idrara karışıyor. Hiç tereddütsüz oyumu kan testinden yana kullandım.
Sağolasın bende adetimden 7 gün önce test yaptım negatif çıktı ama herkes erken davrandın dedi adetin geçince gidp kan testi yaptır dediler şimdi 12 ekimi bekliyorum gelmezse 4_5 gün sonra test yaptırcam
Çok erken yapmışssınız, adetten 1-2 gün önce idrar ile baksanız bile çıkma ihtimali var.Sağolasın bende adetimden 7 gün önce test yaptım negatif çıktı ama herkes erken davrandın dedi adetin geçince gidp kan testi yaptır dediler şimdi 12 ekimi bekliyorum gelmezse 4_5 gün sonra test yaptırcam
Şimdi 3 gün var ama test yapmıycam negatif çıkarsa yine moralim bozulur kan testi yaptırırım o bana hamilelik testi gibi gelmiyo sanki hastayımda kan alıyorlar gibi geliyoÇok erken yapmışssınız, adetten 1-2 gün önce idrar ile baksanız bile çıkma ihtimali var.
Ben adetten 3 gün önce idrarda öğrenmiştim
Ya teşekkür ederim burdakiler yani sizler inanın çevremdeki lerden daha iyi konuşuyorsunuz insanı kırmıyorsunuz teşekkür ederimRica ederim ama bence de erken yapmışsın. Aslında adetine 6 gün kala yapıp pozitifi gören var ama dediğim gibi bünye ile alakalı kimisinde çıkıyor kimisinde çıkmıyor o yüzden en doğrusu adetin geçince kan testi yapmak.
Hafta sonu gidip kan verin, net öğrenirsiniz :)Şimdi 3 gün var ama test yapmıycam negatif çıkarsa yine moralim bozulur kan testi yaptırırım o bana hamilelik testi gibi gelmiyo sanki hastayımda kan alıyorlar gibi geliyo![]()
Tamam sağol öğrenince yazarım burayaHafta sonu gidip kan verin, net öğrenirsiniz :)
Ya teşekkür ederim burdakiler yani sizler inanın çevremdeki lerden daha iyi konuşuyorsunuz insanı kırmıyorsunuz teşekkür ederim