• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buzdolapları ve Derin Dondurucular Sizce hangisi daha kaliteli

Fit_anne

Cocuklarim için zayiflicam
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
648
48
123
Ankara
Merhaba ben evime yeni beyaz eşyalar almak istiyorum ama marka konusunda kararsızım. Siz evinize sıfırdan beyaz eşya alacak olsaydınız hangi markayı tercih ederdiniz szce hangisi daha kalitelidir? Uzun ömürlü ve enerji tasarruflu olsun istiyorum.teşekkürler

evlenirken mutfak makinelerimin hepsini Arçelik almıştık, daha sonra klima ve LCD televizyonda da Arçelik tercih ettik bugün alacak olsam yine aynısını tercih ederim:nazar: bir tek çamaşır makinem Hotpoint Ariston, ama oda süper çıktı hiç pişman değilim.

evlenirken mutfak makinelerimin hepsini Arçelik almıştık, daha sonra klima ve LCD televizyonda da Arçelik tercih ettik bugün alacak olsam yine aynısını tercih ederim:nazar: bir tek çamaşır makinem Hotpoint Ariston, ama oda süper çıktı hiç pişman değilim.
aslında benim ilk hayalim ariston ama eşim diyo alacak olsak hotpoint mi istersin illa diye arçelikte iyi ozaman teşekkür ederim:)

Şunu söyliyim, samsung ve lg den mümkünse uzak durun,çin ya da kore? malı almayın,uzak doğu üretim almayın cünkü ileride sorun yaşarsanız,servisin elinde de yoksa yedek parca, haftalarca parca beklersiniz uzak doğudan parca gelsin diye,zaten ikisi de servis olarak berbat durumdalar,kurulumda hepsi gelir ama ileride muhattap bulamazsınız,satıcılara cok inanmayın,indesit-hotpoint ,vestel gibi markalara para verip de paranızı cöpe atmayın sakın,beyaz eşyada alınacak 3 marka var bence,

1. Elektrolux (isveç) - AEG (almanya) , çam. mak. italyada üretilir - www.aeg.com.tr/‎ Electrolux | Ana sayfa
2. Hoover (italya) çam. mak. italyada üretilir - Hoover-Generation Future: aspirapolvere ed elettrodomestici
3. Bosch (almanya) - Siemens (almanya) çam. mak. almanya-ispanya ve türkiyede üretilir. - Bosch Türkiye | Bosch Türkiye

bunlardan şaşmayın , bu firmalar sadece beyaz eşya üzerine,tank gibi cihaz üretiyorlar bu firmalar,servis olanakları da cok başarılı,cok araştırdım arkadaşlar,bu firmalar beyaz eşyada en iyi ve alınabilecek en kaliteli markalar.

Bosch buzdolabı üretiminde iyi değil. Diğer beyaz eşyalarda iyi ama buzdolabını yapamadı. Biz çok mağdur olduk. Tavsiye etmem.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X