Bebek Beslenmesi sizce hangisi ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ArdaSeliMerve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
2
0
1
32
Merhaba kızlar. Bir konuda çok kararsızım sizinle paylaşmak istiyorum 9 aylık oğlum var sütüm olmadığı için mama kullanıyorum ilk zamanlar aptamil kullanıyordum oğlum reddettiği için doktorumun tavsiyesiyle bebelağa geçtik onun tadını sevdi oğlum açısından bi sıkıntı yok ama ben içeriğinde kanola yağının olduğunu fark ettim bu yüzden verirken tereddütte kalıyorum. bebelağa tat olarak en yakın mama hangisi ? Bebelağa devam etmelimiyim sizce ? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Merhaba kızlar. Bir konuda çok kararsızım sizinle paylaşmak istiyorum 9 aylık oğlum var sütüm olmadığı için mama kullanıyorum ilk zamanlar aptamil kullanıyordum oğlum reddettiği için doktorumun tavsiyesiyle bebelağa geçtik onun tadını sevdi oğlum açısından bi sıkıntı yok ama ben içeriğinde kanola yağının olduğunu fark ettim bu yüzden verirken tereddütte kalıyorum. bebelağa tat olarak en yakın mama hangisi ? Bebelağa devam etmelimiyim sizce ? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Ben emziriyorum devam sütü, toz mama vs kullanmadık. Ancak hipp kavanoz mamasını kullanıyorum meyvelileri. Yaz tatilinde otelde bebelac vardı. Ben de denemek amaçlı verdiğimde severek yemişti. Normalde hipp e alışık olduğundan başka mama yemezdi. Tatları yakın olabilir belki. Toz maması nasıldır bilmiyorum ama aklında bulunsun yine de.

Back
X