sizce hangisini tercih edebilirim

gulsahkacan

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
44
1
6
35
İstanbul
$ur31_b1.webp $ur25_b1.webp $ur18_b1.webp

merhabalar ,

doğacak olan minik oğlum için oda hazırlamak yerine yatak odamda kullanabileceğim beşiklere bakıyorum eklerde yer alan beşiklerden hangisini tercih edebilirim kullananlar varmı acaba:34:

Bende düşünüyorum yatak odamdada olsun diye bence en alttaki hem yeni dogan icin daha iyi oluyormus ayrica cokta güzelmiş hayirli olsun bebisin sağlıklı bir şekilde kucağına alirsin inşallah

Oval olan en fazla 5-6 aydan sonra bebeğinize küçük gelmeye başlayacak, iri bir bebek olursa daha da az kullanabilecek böyle bir beşiği. Diğer ikisi daha iyi yani bu durumda, ebat olarak epey fark var arada, dikdörtgen olanlar daha uzun süre kullanılabilir. Ayrıca kullanılmadığı zaman da katlanıp kaldırılabiliyor. Fiyat olarak 200-300 fazla verip büyük olanı almak daha mantklı.

3. beşik çok güzel ama az kullanabilirsin .ilki güzel bence rengi beyazda olabilir.sanırım bebek büyüyünce yatak kısmı aşağı çekilebiliyor.
aynısını daha dün meltem mobilyada gördüm bende

teşekkür ederim düşünceleriniz ve güzel dilekleriniz için dün mağazada oval olanı sordum en fazla 1 yaşına kadar kullanabilir dedi diğerininde 2 yaşa kadar kullanabilirsiniz dedi dikdörtgenlerin ölçüleri beyaz olan 70*110 kahverengi olan ise 70*130 şeklinde önce iki yaşına kadar böyle tek bir yatak ta yatıp sonra odasına alma gibi bir niyetim var park yatakları herkes çok tavsiye ediyor ama benimi içime sinmedi açıkçası :32:
hepimize sağlıklı rahat bir şekilde çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin Allahım:16::49:

teşekkür ederim düşünceleriniz ve güzel dilekleriniz için dün mağazada oval olanı sordum en fazla 1 yaşına kadar kullanabilir dedi diğerininde 2 yaşa kadar kullanabilirsiniz dedi dikdörtgenlerin ölçüleri beyaz olan 70*110 kahverengi olan ise 70*130 şeklinde önce iki yaşına kadar böyle tek bir yatak ta yatıp sonra odasına alma gibi bir niyetim var park yatakları herkes çok tavsiye ediyor ama benimi içime sinmedi açıkçası :32:
hepimize sağlıklı rahat bir şekilde çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin Allahım:16::49:

bende sevmiyorum maalesef park yatakları.benim olursa 2.olcak ve hemen oda yapamam zaten evimiz 3 odalı bende ikeadaki beyaz mobilya beşiklerden istiyorum mecbur yatak odama koyacağım 2-3 yıl yatar en azından

amin canım ama çocuklar 1 yaşından itibaren daha çok hareketli ben anne olmadım henüz ama yeğenimden biliyorum beşiğini hiç istmemiyordu çocuğun gelene kadar odasında yatırmayı düşünüyorsun bi dünyaya gelsin bak nasıl değişecek fikrin hep yanında olsun isteyeceksin

bende sevmiyorum maalesef park yatakları.benim olursa 2.olcak ve hemen oda yapamam zaten evimiz 3 odalı bende ikeadaki beyaz mobilya beşiklerden istiyorum mecbur yatak odama koyacağım 2-3 yıl yatar en azından

Maşallah ikinci ufaklığa :16: benim evimde 3 odalı kullanmadığım bir oda var ilerde onun için Allah kısmet ederse düzenleyeceğim ama dediğim gibi erken henüz :32: ikeadaki bende bakmıştım netten onlarda gayet güzel senin doğumuna var mı peki daha biz yarıya geldik 20 haftamız kaldı önümüzde :21:

amin canım ama çocuklar 1 yaşından itibaren daha çok hareketli ben anne olmadım henüz ama yeğenimden biliyorum beşiğini hiç istmemiyordu çocuğun gelene kadar odasında yatırmayı düşünüyorsun bi dünyaya gelsin bak nasıl değişecek fikrin hep yanında olsun isteyeceksin

Allah sana da nasip etsin inşallah:emir_bebek: hep yanımda kalmasını kesin isteyeceğim o aşikar :9: şimdiden sabırsızlanmaya başladım çünkü :32:

Back
X