• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hayal mi

Hayır! hayal degil silik bir ikinci çizgi var arkadaşım Allah tamamına erdirsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...:40:

Hayır! hayal degil silik bir ikinci çizgi var arkadaşım Allah tamamına erdirsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...:40:

Bende güzel haberler vermek istiyorum artık hemde çok... tam 5 yıldır bu haberi vermek için çabalıyorum.. sayısız takipler 3 aşılama ve tüp denemeleri...hepsi sonuçsuzdu Allahım inşallah bu kez mutlu sona ulaşabilmişimdir.. inşallah kan testide doğrular..

cnm arkadaşım yaaaa bence hiç bekleme yarın git kan ver. çünki senin 5. gün embriyosu, artı iğnede kullanmadığın halde idrarda da çıkmış zaten kesin değerin 100 ün üzerindedir yoksa idrarda çıkmazdı zaten. :52:

cnm arkadaşım yaaaa bence hiç bekleme yarın git kan ver. çünki senin 5. gün embriyosu, artı iğnede kullanmadığın halde idrarda da çıkmış zaten kesin değerin 100 ün üzerindedir yoksa idrarda çıkmazdı zaten. :52:

İnşallah öyledir elvanım bu donmuş bebiş uğurlu geldi bana sanırım :)) Kan testindede pozitif görürsem derin bi oh çekicem .. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

9. günde çok güzel ikinci çizgi görünüyor azda olsa hayırlı olsun demek geliyor içimden inş. güzel haberinide yazarsınn

9. günde çok güzel ikinci çizgi görünüyor azda olsa hayırlı olsun demek geliyor içimden inş. güzel haberinide yazarsınn
Sağol canım
inşallah kan testide doğrular.. her iki sonucada hazırlıklıyım Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zor

sabolicim canımmm inşallah kanda hayırlı haberlerle gelirsin ki ikinci çizgin gözüküyor
allahım yüzünü güldürsün inşallah

sabolicim yazdıklarını sabırsızlıkla takip ediyorum çünkü seninle aynı gidiyoruz.diğer yazdıştığınız konuda da yazdım.benimde yarın test günüm.ve bu sabah senin dün yaşadıklarını ben de yaşadım.umutlanmak istemiyorum ama diğer arkadaşların dediği doğruysa Allah diyorum başka birşey demiyoorum:52:

sabolicim canımmm inşallah kanda hayırlı haberlerle gelirsin ki ikinci çizgin gözüküyor
allahım yüzünü güldürsün inşallah
Melocum inşallah kanda çıkar ikinci çizgiyi silite olsa bu şekilde rüyamda bile görmemiiştim:1: inşallah doğrudurr dua edin nolur

Nisan canım benim heycanını anlıyorum yarın dananın kuyruğu kopacak ikimiz içinde hayırlısını diliyorum inşallah güzel haberlerle döneriz

Son düzenleme:
Nisan canım benim heycanını anlıyorum yarın dananın kuyruğu kopacak ikimiz içinde hayırlısını diliyorum inşallah güzel haberlerle döneriz

yani içimden hayırlı olsun demek geldi sabolicim. çünkü bende hamile olmadığın aylarda hiç böyle çizgi görmedim. ancak hamile olduğumda gördüm. sen nasıl sabrediyorsun . ben çoktan kan testi yaptırmıştım :))) ki yaptırdım da 9.gün de 38 çıkmıştı...hadi hayırlı haberler verirsin bize inşalllah..

Amin canım inşallah.Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün.Benim de dondurulmuşla ve ikinci denemem.Kendim için degil sadece isteyen herkes için dualarım...

Transferin 7.günü e2 için tahlile çağırmışlardı aynı zamanda beta hcg ye de bakılmış 111.14 çıkmış.. testlerimde silik çıkıyordu zaten..
ama bugün değerlerim düşük çıktı büyük ihtimalle kimyasal gebelik dedi doktorum..
başka bahara kaldı ümitlerim..

nisan canım geçmiş olsun herşey nasip kısmet

Back
X