Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır! hayal degil silik bir ikinci çizgi var arkadaşım Allah tamamına erdirsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...![]()
cnm arkadaşım yaaaa bence hiç bekleme yarın git kan ver. çünki senin 5. gün embriyosu, artı iğnede kullanmadığın halde idrarda da çıkmış zaten kesin değerin 100 ün üzerindedir yoksa idrarda çıkmazdı zaten.![]()
Sağol canım9. günde çok güzel ikinci çizgi görünüyor azda olsa hayırlı olsun demek geliyor içimden inş. güzel haberinide yazarsınn
Melocum inşallah kanda çıkar ikinci çizgiyi silite olsa bu şekilde rüyamda bile görmemiiştimsabolicim canımmm inşallah kanda hayırlı haberlerle gelirsin ki ikinci çizgin gözüküyor
allahım yüzünü güldürsün inşallah
Nisan canım benim heycanını anlıyorum yarın dananın kuyruğu kopacak ikimiz içinde hayırlısını diliyorum inşallah güzel haberlerle döneriz
Nisan canım benim heycanını anlıyorum yarın dananın kuyruğu kopacak ikimiz içinde hayırlısını diliyorum inşallah güzel haberlerle döneriz