Sizce ikinci çizgi var mı?

meriana

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2020
172
272
23
28
Selamlar. Bulunduğum yerdeki ışık probleminden dolayı bir türlü gözümle gördüğüm o ince ve aşırı silik çizgiyi tutturamadim bir türlü fotoğrafta. Bir tek efekti bu şekilde yapınca gördüğüm çizgi biraz da olsa belli oldu (ya da çizgi yok,ben deliriyorum)
Siz de gorebildiniz mi?

Selamlar. Bulunduğum yerdeki ışık probleminden dolayı bir türlü gözümle gördüğüm o ince ve aşırı silik çizgiyi tutturamadim bir türlü fotoğrafta. Bir tek efekti bu şekilde yapınca gördüğüm çizgi biraz da olsa belli oldu (ya da çizgi yok,ben deliriyorum)
Siz de gorebildiniz mi?

Eklentiler

• IMG_20201216_013701.webp
    IMG_20201216_013701.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 131
  • PicsArt_12-16-01.27.21.webp
    PicsArt_12-16-01.27.21.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 129
Evet canım tabi ben 2 saat sonra çektim bu fotoyu ama ilk 5 dk içinde görmüştüm bu ince çizgiyi
Bak benimde en üstteki ilk yaptığım bi alttaki biraz sonra yaptığım en alttaki 3gün sonra yaptığım benimde çok silikti 😂

Eklentiler

• IMG-20201127-WA0015.webp
    IMG-20201127-WA0015.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 125
Yaaa seninkiler çok daha net ama ❤️❤️ şuan hamile misin? Eğer öyleyse hayırlısıyla kucağına al kuzum ❤️
Evet bu hafta 2. Ayimiz biticek daha çok yeniyiz ama kalp atisini falan duyduk bi kanama alanim var korktugum. Ama bende kan verdiğimde 34 çıktı degerim. Yarın kan ver degerini takip ettir bizede müjdeyi tam ver canim. Rabbim saglikla kavustursun 🤲 ❤️

Evet bu hafta 2. Ayimiz biticek daha çok yeniyiz ama kalp atisini falan duyduk bi kanama alanim var korktugum. Ama bende kan verdiğimde 34 çıktı degerim. Yarın kan ver degerini takip ettir bizede müjdeyi tam ver canim. Rabbim saglikla kavustursun 🤲 ❤️
Canım benim sağlıkla doğsun bebiş. Hastanedeyim zaten ama burda çalışanım ve sürekli hcg baktırmaya utanıyorum artık 🥳 cesaret edebilirsem baktiririm bu akşam, haber de veririm. Çok teşekkür ederim 🌸

Canım benim sağlıkla doğsun bebiş. Hastanedeyim zaten ama burda çalışanım ve sürekli hcg baktırmaya utanıyorum artık 🥳 cesaret edebilirsem baktiririm bu akşam, haber de veririm. Çok teşekkür ederim 🌸
Aile hekimim de benden bıkmıştı. Beni görünce gebelik testi dimi diyor adam 😂

Back
X