Sizce ikiz olabilir mi

Havalianne__

Havalı anne:)
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
6.106
3.358
373
Kızlar adetim bir hafta gecikti bugün kadın doğuma gittim, evdeki testler pozitifti. Usg ile baktı karından kese yok dedi, kanda beta baktı değerim 2824,1 çıktı. Sonra vajinal baktı kese görüldü 3 haftalık dedi, sizce değerim nasıl ikiz olabilir mi

Kızlar adetim bir hafta gecikti bugün kadın doğuma gittim, evdeki testler pozitifti. Usg ile baktı karından kese yok dedi, kanda beta baktı değerim 2824,1 çıktı. Sonra vajinal baktı kese görüldü 3 haftalık dedi, sizce değerim nasıl ikiz olabilir mi
Adetin 1 hafta gecikmiş 2000 bin li rakamlar çıkması normal tek gebeliktir sen ikiz mi istiyordun canm

Benim 21 günlüktü ikizlerim 8627 di ondan öyle söylüyorum canm

Adetin 1 hafta gecikmiş 2000 bin li rakamlar çıkması normal tek gebeliktir sen ikiz mi istiyordun canm

Canım geç yumurtlamışım sata göre 5 haftalık, ama doktor karından bakınca kese görülmedi vajinal baktı, 3 haftalık dedi. Yok öyle düşünmediğim için sordum canım

Canım geç yumurtlamışım sata göre 5 haftalık, ama doktor karından bakınca kese görülmedi vajinal baktı, 3 haftalık dedi. Yok öyle düşünmediğim için sordum canım
Geç döllenme yani anladım canm Allah gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlat insallah

Canım beta hiç doğru değil ikiz olarak yüksek olması benim adet gecti 5 gün sonra 92 idi tek oğlum da adet gecince 2.gün 52 idi ve artışlar normal artt bence kendinizi dinleyin agrılar 2 farklı yerden oluyor ben daha ultrason girmeden dedim 2 tanemi diye

Back
X