sizce inanmalimiyim

karamelimmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
284
116
18
34
Evlendigimiz ilk gunden beridir hic yuzuk takmadi hatta sozluyken bile zorluodum sevmiodu bende simdi sıkınti cikariorum bi yanim guvenio bi yanim yakisikli adam ya kaparlarsa oda bana bu msji yazdi :Bana kocam diosun ya
Hakkını ver o zmn karım ol ol ki bni böle ucuz şeylerle yorma eş dag demektir sen bna yol olucan bn sana dag önüne engeller koyma rahat yaşa gönül rahatlıgıyla koca diyebiliosan bilki bu bnm sadakatimdir

Sizce bu kadar kiskanc olmam essegin aklina karpuz kabugu sokmak mi ama engel olamiorum kendime

Evlendigimiz ilk gunden beridir hic yuzuk takmadi hatta sozluyken bile zorluodum sevmiodu bende simdi sıkınti cikariorum bi yanim guvenio bi yanim yakisikli adam ya kaparlarsa oda bana bu msji yazdi :Bana kocam diosun ya
Hakkını ver o zmn karım ol ol ki bni böle ucuz şeylerle yorma eş dag demektir sen bna yol olucan bn sana dag önüne engeller koyma rahat yaşa gönül rahatlıgıyla koca diyebiliosan bilki bu bnm sadakatimdir

Sizce bu kadar kiskanc olmam essegin aklina karpuz kabugu sokmak mi ama engel olamiorum kendime
9 yıldır evliyim. Kilo aldık bnm alyansım oluyor fakat eşimin olmuyor. Hoş yeni evliyken de takmazdı. Sonrası bahanesi oldu. Siz maddi simgeleri boşverin. Yapacak adam parmağında yüzüğüyle yapar. Şimdi maalesef evli erkekler daha moda zaten. Yüzüğe filan takılıp da eşinizle aranıza gerginlik sokmayın.

Bence boyle bir sey icin birbirinizi yipratmayin yapan her turlu yapar. Bide soyle dusunun yuzugu engel olarak goren hemcinsimiz cok az o yuzden esinize guvenip kalbinizi ferah tutmaya calisin

Kendimden örnek vereyim bende sevmem Yüzük takmayı hiç bazen takmıyorum da evlilik yüzüğümü Ams sen baska Şeyler hissettiysen onu bilemem

Yüzük takmanın sadakatle ilgisi olduğunu hiç düşünmüyorum ama eşinizin attığı mesaj o kadar şov gibi; yavuz hırsız ev sahibini bastırır gibi ki.. :super:

Yüzük takmanın sadakatle ilgisi olduğunu hiç düşünmüyorum ama eşinizin attığı mesaj o kadar şov gibi; yavuz hırsız ev sahibini bastırır gibi ki.. :super:
Gündeminiz ne kadar çabuk değişiyor Allah aşkına?

Ne oldu birleştiniz mi eşinizle de yüzük dert olmaya başladı?
nasıl konular açmam hoşuniza gider liste yaparsanız sizi ancak öyle mutlu edebilirim.
Mesela bu nasıl intihar etmeyi düşünüyorum eşim hala parayi denklestirip yeni bi ev tutup yeni esyalar alamadi borclarimizida kapatmamis ..
Iymi ?

ya Allah aşkına
"yakışıklı adam ya kaparlarsa" nedir ya
bu kıskançlık değil, bambaşka bir şey
eğer bir gün eşinizi kaparlarsa!, alyanstan değildir, eşinizin karaktersizliğindendir
böyle bir şey varsa da dört duvar ardına koysanız da yapar

Back
X