Sizce İnsanlar Hakkımda Ne Düşünüyorlardır?

chocolatelover

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
591
347
63
öncelikle herkese merhaba.
siz bunu dert olarak görür müsünüz bilmiyorum, belki size basit gelecek ama ben bu konu hakkında çok düşünüyorum ve o yüzden yazmak istedim.
ben çok heyecanlı bir insanım ve bu yüzden insanlarla konuşurken sürekli saçma sapan şeyler söylüyorum, sonra da "ya ben niye öyle dedim ki" diye düşünüp duruyorum.sanki insanlar çok salak olduğumu düşünüyorlarmış gibime geliyor.sonra da kendimi "yok ya senin dışında bir sürü insan daha tanıyor, herkesin söylediği şeyleri aklında tutsa ohoo" diye rahatlatmaya çalışıyorum.sizce de insanlar saçmaladığım zaman gülüp geçiyorlar ve bunları daha sonradan hatırlamıyorlar mıdır yoksa beni görünce akıllarına geliyor mudur söylediğim şeyler?bi de ben bu yıl üniversiteye başladım daha da kötü oldu yani önceden de böyle utangaç, insanlarla konuşurken durduk yere heyecan yapan ve kendine pek güvenmeyen bir insandım ama şimdi daha da çok olmaya başladılar sanki.

siz bunu dert olarak görür müsünüz bilmiyorum, belki size basit gelecek ama ben bu konu hakkında çok düşünüyorum ve o yüzden yazmak istedim.
ben çok heyecanlı bir insanım ve bu yüzden insanlarla konuşurken sürekli saçma sapan şeyler söylüyorum, sonra da "ya ben niye öyle dedim ki" diye düşünüp duruyorum.sanki insanlar çok salak olduğumu düşünüyorlarmış gibime geliyor.sonra da kendimi "yok ya senin dışında bir sürü insan daha tanıyor, herkesin söylediği şeyleri aklında tutsa ohoo" diye rahatlatmaya çalışıyorum.sizce de insanlar saçmaladığım zaman gülüp geçiyorlar ve bunları daha sonradan hatırlamıyorlar mıdır yoksa beni görünce akıllarına geliyor mudur söylediğim şeyler?bi de ben bu yıl üniversiteye başladım daha da kötü oldu yani önceden de böyle utangaç, insanlarla konuşurken durduk yere heyecan yapan ve kendine pek güvenmeyen bir insandım ama şimdi daha da çok olmaya başladılar sanki.
emin ol insanların umrunda bile değil. rahat ol.

:)
kım kımın ne oldugunu bılır,
ben olsam heyecanlı derım asla salak oldugunu dusunmem
hatta o an konuya gore bana sevımlı bıle gelebılır
tekrar gordugumdede oncesı aklıma gelmez

benımde herkes benı sevsın takıntım vardı
durmadan kendımı yorar hep altdan alır aman onların zararı bana olsun onemlı degıl ama benım olmasın derdım
bırı benı sevmıyormus gıbı hıssetse cıddı cıddı kendımı sevdırmeye calısırdım

bı baktım kı megersem bu tamamen karsımdakıyle alakalı
yanı sen ne anlatırsan anlat karsındakının anladıgı kadarsın
senın salak oldugunu dusunen bırı salak olabılır mesela ;)

sen dogallıgına devam et kasma kendını asla

Seviyorum ben dogal insanlari.yapmaciklik yok, zorlama davranislar yok.oldug gibi; senin gibi heyecandan sacmalayan insanlara " amma salak demedim" ama "cok sevimli" diye icimden gecirmisligim var.cok komik buldugum sacmaliklarini baskasina anlatitigim da oldu ( begendigim icin ),aklima geldikce kendi kendime guldugum de oldu :) . Umarim kendinden siklip bu guzel ozelligini degistirmek istemezsin.umarim hep kendin olursun;)

böyle biriyle konuşursam sadece ay bıcır bıcır ya deli derim sevimli bulurum hatalarını da.. insanlar kötü niyetli kişilerden rahatsız olur iyi niyetli bi kişinin saçmalaması bile şirindir

Ben de üniversiteye başlayana kadar çok sıkılgandım yüzüm hemen kızarırdı:KK22: hala bazen gelir de aklıma üff çok kötü bir şey..sonra sunumlardı, stajdı, iş hayatıydı derken geçti şüür bir nebze..devirmediğim kişisel gelişim kitabı kalmadı..ama evde yalnızken sesli konuşmak işe yarıyor ilk etapta tavsiye ederim :KK30:

Cok samimi bulurdum..büyük ihtimal de en iyi arkadaslarimdan biri olurdu..kafasinda kirk tilki gezip de konusanlar ya da miy miy edenlerden hic haz etmem cünkü..

Ama kariyerin icin bi tavsiyede bulunanilirim..iyi bir diksiyon kursuna kursuna git..cok faydasi oluyor..

ben çok heyecanlı bir insanım ve bu yüzden insanlarla konuşurken sürekli saçma sapan şeyler söylüyorum, sonra da "ya ben niye öyle dedim ki" diye düşünüp duruyorum.

Eheh adeta kendimi gördüm. Ben de öyleyim, konuşurken bir sürü bir sürü şey anlatmak istiyorum, yeni öğrendiğim bir şeyler varsa gözlerim parıldaya parıldaya anlatıyorum. Ordan, burdan, şurdan bazen konu bütünlüğü olmuyor filan. Evet bazen, "yine tutamadım kendimi" diyorum ama zaten karşıdaki kişinin mimiklerinden anlıyorsun "ne diyor bu salak" bakışını da "çok şeker yea" bakışını da. O yüzden birinci kategoridekilerle konuşurken daha kontrollü olmaya çalışıyorum.

teşekkür ederim ya ben de aslında bunları boş yere taktığımı biliyorum ama yine de düşünmeye devam ediyorum istemeden.ama sizlerden bunları duymak(daha doğrusu okumak) iyi geldi daha önce kimseye sormamıştım.

bu arada hepinizin yorumlarına çoklu alıntı yaparak cevap vermek istedim ama ilk cevap yazdığımda internete telefondan bağlanıyordum ve beceremedim yani, bu sefer bilgisayardayım ama öncekinde alıntı yapmadan herkese hitap edecek şekilde cevap verdiğim için bari böyle devam edeyim dedim.kusura bakmayın o yüzden.ama her yorumu okuyorum.

Son düzenleme:

Kendimi gördüm sende bir sene öncesine kadar bende senin gibiydim. Egoist kuzenimle daha fazla vakit geçirmeye başladım, egoist bir sevgili yaptım ve sonrasında dünya umrumda olmadı. Bende ego şuan tavan. :KK70: Gerçekten işe yarıyor çok kafana takmayacaksın herşeyi. Ay onu söyledim ama ayıp oldu acaba kötü düşünür mü desen bile bu 2 saniyeden fazla sürmeyecek. Ki ben çok patavatsız da bir insanım o yüzden çok pot kırar ve saçma sapan şeyleri şak diye söyleyebilirim hiç düşünmeden. Hala da öyleyimdir çat çat söylerim insanlara düşündüklerimi çok çekinmem söylerken. :cool:
Kısacası egoist olmasan bile şu hayatta patavatsız da olsan ilk olarak kendine güven ne söylersen söyle karşındakinin bu düşüncesini pek önemseme. Sen neysen o sun salak kesinlikle DEĞİLSİN.:KK67:

Bunun salaklıkla alakası yok ,siz daha çok sizi benimsesinler istiyorsunuz bu yüzdende içinizden geldiği gibi konuşuyorsunuz,
Bence doğalsın olması gerektiği gibi yani :) kasılma rahat ol :KK66:

Back
X