- 30 Nisan 2016
- 4.219
- 10.501
- 208
- Konu Sahibi forestnight
Her yerde böyle insanlarla karşılaşacaksın.Ee o zaman sırf bu yüzden çalışmayacak mısın?Üstelik çalışmaya başlayalı daha 5 gün olmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ji
Başınıza gelirse anlarsınız anca iyi günler..valla bana sarışın şıllık laf taşımadı
ama ben de senin şımarık bir yeniyetme olduğunu düşündüm, düşünüyorum şu anda.
Niyetim işi bırakmak falan değildi zaten ama sorun sadece kendi aramızda kalsa ben asla takmam işime bakarım. Fakat kadın her duydugunu yetistiriyo. O gün şirkette ne sorun olursa kadın ortadan kaybolup patrona gidiyo patron hemen o kişiyi uyariyoHer yerde böyle insanlarla karşılaşacaksın.Ee o zaman sırf bu yüzden çalışmayacak mısın?Üstelik çalışmaya başlayalı daha 5 gün olmuş.
Arkadaşlar, bu kadar yazım hatası yapan birileri iş bulduysa ben de mezun olduğumda iş bulabilirim değil mi? Korkmama gerek yok değil mi? =(
(Kibar olmayan tavrınızı hoş bulmadığım için sizi incitmek istedim. =( )
Ahhhh öyle miiii ben burda ilk iş tecrübemi anlatıyorum saatlerdir sinirden ağlıyorum anamdan babamdan ayri ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyorum kardeslerimin eğitimine destek olmaya çalışıyorum, kendi işim haricinde akşama kadar köpek gibi yoruluyorum 1 dk boş oturmuyorum paramı hakedeyim diye üstüne yalan yanlış iftiralara maruz kalıyorum burda tanımadığım insanlardan medet umuyorum agliya agliya yazdigim yazının imla kurallarını mı gelip bana söylüyosun bravo sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum. Bu kada dalga ve inatla beni anlamak istememenizden ötürü umarım başınıza gelmez genede
Sizin o yorumunuzdan sonra beni ciddiye alıp almamanız inanın umrumda değil artık. He sunuda soylıyım ben 5 yıl üniversite okudum yüksek lisans yapıyorum yazım kurallarını çok çok iyi bilirim dikkat edilmesi gereken yerde ederim bu size dert olmuş sanırım belirtmek istedim İyi günler.Özür dilerim.
Ama yine de "şıllık" gibi kelimeleri kullanırsanız ciddiye alınmayacaksınız. Sinirli olsanız da biraz daha sakin bir şekilde yazın.
Öneri olarak da; patronunuza bu çalışkanlığınızı gösterdiğiniz sürece zaten sizdeki potansiyeli görecektir, "şıllık" dediğiniz kişinin hakkınızdaki kötü yorumlarını ancak böyle bertaraf edersiniz.
Sevgiler.
Yazım kurallarına dikkat edilmesi gereken yerde edip, medet umduğunuz insanlara derdinizi anlatırken bastan sağma yazarsanız, dikkate alınmazsınızSizin o yorumunuzdan sonra beni ciddiye alıp almamanız inanın umrumda değil artık. He sunuda soylıyım ben yıl üniversite okudum yüksek lisans yapıyorum yazım kurallarını çok çok iyi bilirim dikkat edilmesi gereken yerde ederim bu size dert olmuş sanırım belirtmek istedim İyi günler.
Sizin o yorumunuzdan sonra beni ciddiye alıp almamanız inanın umrumda değil artık. He sunuda soylıyım ben yıl üniversite okudum yüksek lisans yapıyorum yazım kurallarını çok çok iyi bilirim dikkat edilmesi gereken yerde ederim bu size dert olmuş sanırım belirtmek istedim İyi günler.
Evet evet günahını alıyorumFena atarlı giderlisin. 15 yaşındaki ergen gibi sözlerin, tavırların. Öncelikle şu gereksiz asabiyetinden ve laf sokma ama becerememe çabalarından kurtulmalısın.
Sende gerçekten de şımarık bir tavır var. Şurada iki dakikada kendini belli ettin. Patronun da 5 günde anlamıştır yani. Büyük ihtimal sarışın "hanımefendi"nin günahını alıyorsun.
Hoş bir durum değil.En iyisi duymazlıktan gelmek ve özel hayatın hakkında hiçbir şeyden bahsetmemek.Niyetim işi bırakmak falan değildi zaten ama sorun sadece kendi aramızda kalsa ben asla takmam işime bakarım. Fakat kadın her duydugunu yetistiriyo. O gün şirkette ne sorun olursa kadın ortadan kaybolup patrona gidiyo patron hemen o kişiyi uyariyo